Haberler

Kaymakam Gökpınar, muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme:

Mardin'in Artuklu İlçe Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bakay ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Mardin'in Artuklu İlçe Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bakay ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Bakay ve beraberindekiler, Artuklu Kaymakamı Gökpınar'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gökpınar, muhtarların demokrasinin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu söyledi. Kaymakam Gökpınar, "Yerel demokrasinin en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye, artık insanı kıymetli bir hale getiren, her bir ferdin değerli olduğu anlayışı ifade ediyor. Bizler kamu hizmetlerinde daha geniş halk kesimlerine ulaşılması ve halkın devletten olan taleplerini yerinde alarak takip edilmesi amacıyla bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizi yaparken muhtarlarımızla, azalarımız ve vatandaşlarla bir araya gelmenin ve çözüm üretmek için çok önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Muhtarlığın devletin yönetim idaresinin başladığı nokta olduğunu anlatan kaymakam Gökpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhtarlarımız, vatandaşımıza en yakın birimimiz ve devletimizin temsilcisidir. Dolayısıyla aynı zamanda mülki amir sıfatını da taşır. Vatandaşlarımızdan gelen taleplerini ve sorunlarını bizlere iletirler, bizler de bu sorunlara imkanlar doğrultusunda çözümler üretiriz. Bu nedenle sizler bizler için çok değerli ve çok kıymetlisiniz. Kapımız da gönlümüz de size sonuna kadar açıktır."

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bakay ise Kaymakam Gökpınara kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökpınar Mardin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title