Haberler

Kars'ta Zincirleme Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Kocaeli'de Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kars'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri Kocaeli'de defnedildi. Kazada hayatını kaybeden belediye personeli sürücü Ömer Urağ'ın cenazesi Yavuz Sultan Merkez Camisi'nde, yolcu Faruk Akbulak'ın cenazesi ise Bağlarbaşı Arafat Camisi'nde düzenlenen törenlerin ardından toprağa verildi.

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri Kocaeli'de toprağa verildi.

Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkisinde dün iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Derince Belediyesine ait otobüsü kullanan belediye personeli sürücü Ömer Urağ'ın (39) cenazesi, yakınlarınca morgdan alınarak Yavuz Sultan Merkez Camisi'ne getirildi.

Cenaze töreninde, Urağ'ın yakınları, taziyeleri kabul etti. İkinci vakti kılınan namazın ardından Urağ'ın cenazesi, Çınarlı Şehitlik Mezarlığı'nda defnedildi.

Tören Urağ'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Seddar Yavuz, Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Urağ'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden yolcu Faruk Akbulak için de Darıca ilçesindeki Bağlarbaşı Arafat Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Akbulak'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Nenehatun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile vatandaşlar katıldı.

Olay

Kars'ta dün iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında, sürücü Ömer Urağ ile yolculardan Faruk Akbulak hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştı.

Urağ'ın kullandığı otobüsün, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneğinin talebi üzerine Derince Belediyesince tahsis edildiği ve Sarıkamış'taki anma törenlerine gidenleri taşıdığı öğrenilmişti.

Kaza sonrası Derince Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafile Karakurt mevkisinde kaza yapmıştır. Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren şoförümüz Ömer Urağ ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Ömer Kars Trafik Kazaları Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title