Haberler

Karabalık Zabıtalarla Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Zabıta Müdürlüğü Personeli ile Biraraya Gelerek Durum Değerlendirmesi Yaptı.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarıyla Necip Fazıl Kisakürek Kültrür Merkezi'nde buluşan Başkan Karabalık, geçen yılın değerlendirmesini yaptığı toplantıda gelinen noktaya dikkat çekerek personelin halka karşı güler yüzlü olmasını istereyerek, "Herkes işine samimiyet ve güvenle sarılmalı" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yardımcısı Mehmet Filiz ile Zabıta Müdürü Selman Çelik ve sorumluluğundaki 34 personeli ile biraraya gelerek durum değerlendirmesi toplantısı yaptı. Başkan Karabalık, zabıta ekiplerinin kendisini temsil ettiğini hatılatarak, "Sizler ilçede benim aynam gibi bire bir halkla karşı karşıya olan ve hizmetlerimizin aksamadan yansıtılması ve idare edilmesinde görev yapan kişilersiniz. Başkanlığı temsil eden sizler giydiğiniz üniformalarla belediyemizi temsil ettiğinizin bilinci ile 24 saat süreyle ilçede önemli görevlendirmelerle çalışmaktasınız. Bu nedenle öncelikle herkes işine samimiyet ve güvenle sarılacak, halkımıza karşı da her zaman güler yüzlü olacaksınız. Görevinizin sorumluluk ve bilincine bağlı bize şikayet getirmeden tüm dilek ve sıkıntıların çözümünde ilk saç ayağı olan sizlersiniz" dedi.

Başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Başkan Karabalık, son genelgeleri de yakından takip edilmesi gerekliliğine dikkat çekerek, "Sizler her zaman bilgili olarak son gelişmeleri bilerek en iyi şekilde uygulamalısınız.Hata afetmeyen bir iş yapmaktasınız. Bu nedenle davranışlarınıza da gereken hassasiyeti gösterdiğinize inanmaktayım. Hizmetlerin aksamadan yürümesi aşamasında duyarlı bir davranış içinde olmalısınız. Bizim gözümüz kulağımız olarak ilçede olan biteni yakından takip etmelisiniz. Hafriyat ve moloz dökme olaylarına karşı gösterdiğiniz dikkati devam ettirin. İlçede yapılan kazı ve diğer çalışmalarda izinlerin kontrol edilmesi, cenazesi olan ailelere başsağlığı dileyerek ihtiyaçlarının tespit ve giderilmesi sağlanacak. Denetimlerinizde başta esnaflarımız olmak üzere halkımızla diyaloglarınız iyi tutulmalı. Araç gereç ve ekipman kullanımında tasarruf yaparak israftan kaçınmalısınız" dedi.

İlçede yükselen değer olan turizm konusunda zabıta ekiplerinin davranışlarının da önemli olduğunu belirten Başkan Karabalık, "Artık günümüzde yükselen değer olan turizm önemi herkesim tarafından bilinmektedir. Bir turizm bölgesi olan Kartepe'yi daha iyi yaşanabilir hale birlikte getireceğiz. Hazırladığımız Kent Merkezi Projesi'nin de hayata geçmesi ile ilçemiz kalkınma anlamında önemli bir kazanıma da kavuşacak" dedi. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik de, bugüne kadar çalışma arkadaşlarının gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title