Haberler

Kapıkule Sınır Kapısında 10 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Güncelleme:

Kapıkule Sınır Kapısından yurt dışına çıkış yapmak isteyen yabancı plakalı otomobilin kapılarında hazırlanan gizli bölmelerde, 10 kilo 218 gram eroin ele geçirildi.

Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen yabancı plakalı otomobilin kapılarında hazırlanan gizli bölmelerde, piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan 10 kilo 218 gram eroin ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı'nda, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ile Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nce müşterek yapılan operasyonda, sürücülüğünü Türk uyruklu H.C.'nin yaptığı yabancı plakalı otomobil, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince X-Ray taramasına sevk edildi. Tarama sonrası narkotik dedektör köpeği 'Teo' eşliğinde yapılan müşterek aramada, otomobilin kapı boşluklarına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 750 bin TL olan 10 kilo 218 gram eroin ele geçirildi.

Operasyonla ilgili H.C. isimli şahsın gözaltına alınarak Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Politika Güncel Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title