Haberler

İstanbul'da Kamyoncular Kontak Kapattı, Trafik Felç Oldu

Güncelleme:

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki hafriyat alanlarının kapatılmasına tepki gösteren kamyoncular, Şile Otoyolu'nda kontak kapattı. Eylem nedeniyle trafik felç oldu.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki hafriyat alanlarının kapatılmasına tepki gösteren kamyoncular, Şile Otoyolu'nda kontak kapattı. Protesto nedeniyle otoyolun büyük bir kısmı yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapandı.

300 KAMYON KONTAK KAPATTI

Kamyoncular, saat 10.30'da Şile Otoyolu'nda bir araya geldi. Yaklaşık 300 kamyonun bulunduğu yolda sürücüler kontak kapattı. Hafriyat kamyonlarının yol ortasında park etmesi nedeniyle Edirne yönüne doğru Şile Otoyolu'nun büyük bir kısmı trafiğe kapandı.

POLİSLER İKNA İÇİN UĞRAŞTI

Olay yerine gelen trafik polisleri, kamyoncuları ikna etmek için uğraştı. Kamyoncuların konvoy halinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden karşıya geçme isteğini kabul etmedi. Bu sırada çevik kuvvet polisi de yol kenarında güvenlik önlemi aldı.

KAVACIK KÖPRÜSÜ'NE KADAR GİTTİLER

Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmasının ardından kamyoncuların tek sıra halinde Kavacık Köprüsü'ne kadar gitmesine izin verildi.

YOL BOYUNCA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Polis ve kamyoncular arasında anlaşmanın sağlanmasının ardından sürücüler kamyonlarını çalıştırdı. Şile Otoyolu'ndan TEM Otoyolu'na bağlanan kamyonlar yol boyunca uzun kuyruklar oluşturdu. Kamyoncular, seyir halinde korna çalarak seslerini duyurmaya çalıştı.

Eylemin bitmesiyle Edirne yönüne doğru Şile Otoyolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu da sona ermiş oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şile Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

dersimli:

eylemi destekliyorum ülkemize zarar vermiyecek bu tür eylemler ses getirir demokrasi ve özgürlukler kazanır. saygılarımla

7
13
yanıtYanıtla
vatan28:

şile yolunda trafiğin içine ederler tehlikeli tehlikeli hareketler yaparlar makasa girerler kasadan taş araba camlarına sıcrar binek araçları hiçe sayarlar ve hala bişeyleri protesto ederler ne istiyorsunuz peki millet bütün yolları sizemi bıraksın???

13
5
yanıtYanıtla
Oğuz Mobil-IOS:

Kasap bunlar kesin cezayı

8
8
yanıtYanıtla
sercan önderMobil-ANDROID:

o kadar insan yollarda mağdur olmuştur ne hakkınız varki o insanlara ??

5
10
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Allah onlardan razı olsun

10
5
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Onların içinde sende olabilirdin babanda olabilirdi şerefsiz ekmekleri için uğraşıyor onlar senin gibi baba parasıyla gezmiyorlar evlerine çocuklarıma 1tane ekmek görürmek derdinde ama senin gibi aklı kıtlar böyle düşünüyor allah seni bildiği gibi yapsın cuvaldız aslında sana kürüksapı desek daha iyi olur...

5
8
yanıtYanıtla
FRT:

O EYLEMİ ARAÇSIZ YAPSALARDIDA GÖRSELERDİ SONUCU

6
2
yanıtYanıtla
kingkobra:

Bazen gibi kamyon kullanıyorsunuz. Bir gün birinize iyi ekşiyecem, bakalım kime kısmet olacak.

2
2
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Bir yeri kapatmadan önce bir yeri açman lazım öyle kapattım demeyle olmuyor şekil A da göründüğü gibi millete iş lazım.

3
1
yanıtYanıtla
mirzaMobil-ANDROID:

Çekmeköy Şile yolunu kullananlar bunların nasıl katil olduğunu bilir.. Sinyal vermez, 70 yazan yolda arkandan 120 ile gelip selektör ve korna çalarlar, gereğinden fazla tonajla yük alıp dökerler ve yolun içine ederler, sol şerit yasakken soldan giderler, virajda direksiyon çevirmr zahmetine girmez, iki şeridide ortalayıp giderler vs vs.. Her yıl o yollarda bu sebeplerle onlarca kaza olur, çoğu ölümle sonuçlanır.. Ekmek parası ayrı, bunların zorbalıkları ayrı konular..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title