Haberler

Kamu-sen ve Eğitim-iş'den Diyarbakır'daki Bombalı Saldırıya Kınama

Diyarbakır'da meydana gelen terör olayı karşısında sendikalar da, olayı kınıyor. Kamu-Sen Yönetim Kurulu meydana gelen terör olayını kınadığın bildirirken, Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli de, saldırının terörün 'çirkin yüzünü' ortaya çıkardığını söyledi. Diyarbakır'da 5 kişinin ölümü ve 100'ün üzerinde kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalama olayı sonrasında Kamu-Sen Yönetim Kurul...

Diyarbakır'da meydana gelen terör olayı karşısında sendikalar da, olayı kınıyor. Kamu-Sen Yönetim Kurulu meydana gelen terör olayını kınadığın bildirirken, Eğitim-İş Genel Başkanı Yüksel Adıbelli de, saldırının terörün 'çirkin yüzünü' ortaya çıkardığını söyledi.

Diyarbakır'da 5 kişinin ölümü ve 100'ün üzerinde kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalama olayı sonrasında Kamu-Sen Yönetim Kurul yayınladığı mesajda, olayı büyük üzüntüyle karşıladığını bildirdi. Mesajda, "5 kişinin öldüğü ve 110 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu tür terör olaylarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz" denildi.

Eğitim-İş Genel Başkanı Adıbelli ise sivilleri hedef alan saldırının terörün 'çirkin yüzünü' gözler önüne serdiğini ifade ederek, "Bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. Adıbelli, Diyarbakır'daki terör saldırısına destek verenleri şiddetle kınadığını söylerken, "Ülke bütünlüğümüzü hedef alan bölücü terör örgütünün hain saldırısına karşı en güze yanıtı ulusumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima birlik ve bütünlük içinde olarak verecektir" dedi.(ANKA)

(ONR/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title