Haberler

Kamer Genç Yaptığı Gaflarla Türkiye'nin Gündemindeydi

Güncelleme:

TBMM'nin en renkli simalarından 76 yaşında hayata gözlerini yuman Kamer Genç, kırdığı potlarla, atasözlerini yanlış kullanmasıyla ya da kürsü işgaliyle hep Türkiye'nin gündemindeydi.

1940'da Tunceli'de hayata gözlerini açan Kamer Genç, uzun süredir pankreas kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında yaşama veda etti. Genç, TBMM'nin en renkli simalarındandı. Kırdığı potlarla, atasözlerini yanlış kullanmasıyla ya da kürsü işgaliyle hep Türkiye'nin gündemindeydi. İşte Kamer Genç'in unutulmaz anları:

ANLAYANA SİVRİSİNEK AZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ

"Anlayana sivrisinek az anlamayana davul zurna saz" atasözünü yanlış söylediğini anladıktan sonra "Anlayana sivrisinek az anlamayana davul zurna çok" diyerek düzeltti.

MESİR MACUNU DİYEMEMİŞTİ

Kamer Genç, TBMM'deki bir konuşmasında dili sürçmüştü ve mesir macunu diyememişti.

KELİMELERİ BAZEN DOĞRU ANLAMDA KULLANMIYORDU

Ak Parti'nin yasa tasarısına verir veriştirir, Ak Partililer "aleyhte konuşuyorsunuz" diye tepki gösterince şu sözleri söylemişti. "Ben size öğüt veriyorum bu tabi ki leyhte bir konuşmadır…"

KIRDIĞI POTLARLA DİLLERDEN DÜŞMEDİ

Büyük Ankara Oteli havuzunun açılışında yaptığı gaf günlerce gazete manşetlerinden inmemişti. "Oh be, şu viskinin tadı ne güzel. Viski içince kendimi daha iyi Müslüman hissediyorum."

YAPTIĞI GAFLARLA GÜLDÜRDÜ

Hükümetin dış politikasını eleştirmek için kürsüye çıkan Genç; "Yahu donunuzu isteseler vereceksiniz yahu, donunuzu bile.." sözlerine gelen tepkiler üzerine özür dilemek için yeniden kürsüye gelir ve; "Sayın vekiller ben don demedim, ben dedim ki, bor'unuzu bile isteseler vereceksiniz, hani yer altı kaynağı var ya, onu kastettim"

Kaynak: onedio.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

AK Parti Tunceli Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

tam koyan:

tunceli ve izmirden ve chp dışında milletvekili olması imkansızdı. Gerçi izmire hıyarıda koysan kameride koysan fark etmezdi.

20
15
yanıtYanıtla
MUHAFAZAKAR MEHMET:

SAİD NURSİ HAZRETLERİNE İKİDEBİR -EFENDİM ŞU ADAM ÖLDÜ DİYEREK BELLİ ZAMAN ARALIKLARIYLA 3 KERE TEKRARLANMASI ÜZERİNE HAZRETİN HİDDETLE AYAĞA KALKARAK -ALLAH RAHMET EYLESİN DEMEK İÇİMDEN GELMİYOR KISSASI AKLIMA GELDİ BİRDEN. . .

29
4
yanıtYanıtla
COK BÜYÜK KAYIP:

Kamer Genc, in yeri, , aslaa doldurulamaz, , , ne CHP, liler, , nede AKP, , liler onun yerini doldurmasi, , mümkün degildir. , ,

11
21
yanıtYanıtla
L54:

LAN BIZ KIME GÜLCEZ SIMDI YAZIK OLDU GERCI CHP DE COK BUNUN GIBI KOMIKLER

13
14
yanıtYanıtla
BABANIZTAYİP:

MÜSLÜMAN I TAM ANLAMIYLA TANIMAK İSTEYEN ONLARIN ÖLMÜŞ BİRİNİN ARDINDAN YAPTIKLARI YORUMLA GERÇEK YÜZLERİNİ BURADAN TANISIN . SÖZDE HOŞGÖRÜ DİNİ YA

25
1
yanıtYanıtla
er:

bu adami neden sevmediler anlamadim meclisi insanlastirdi hicbir hirsizligi olmadi kimseden korkmadan dusnduklerini soyledi meclisin en yardimsever insaniydi boyle bir hayirsever ve durust insan baska bir ulkede olsaydi onu el ustunde tutardilar

13
12
yanıtYanıtla
AR,,,,,,,:

Keşke fatih portakalıda alıp gitseydin

13
12
yanıtYanıtla
Dersimli alevi:

Pkknın ölüm listesinde , ülkesini seven biriydi. tek başına muhalefetti, ALLAH ahmet eylesin.

16
8
yanıtYanıtla
KimyacıMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin toprağı bol mekan cennet olsun..

12
10
yanıtYanıtla
mısafır:

vatandasın vergılerıyle cıcek suladı cumhurıyetımıze hıc bır katkısı olmadı vekıl ımkanlarıyla kendı zevkını saltanatını surdu eserı yok dırek cehenneme 80 mılyon vatandasın vergılerıyle yasam surdu faydasız adamdı

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title