Haberler

Kahramanmaraş'ta Zincirleme Trafik Kazası: 15 Yaralı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen 2 ayrı zincirleme trafik kazasında toplamda 22 araç karıştı ve 15 kişi yaralandı. Kazaların nedeni sis ve buzlanma olarak belirlendi. Yaralılar Göksun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Elbistan-Göksun yolu üzerindeki Çardak kavşağında meydana geldi. Sis ve buzlanma nedeniyle aralarında TIR, otomobil ve kamyonetin de olduğu 14 araç birbirine girdi. Kazada araçlarda bulunan 10 kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Bu sırada yolun diğer şeridinde 8 araç birbirine girdi. Bu kazada da 5 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazalar nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Kahramanmaraş Göksun Ulaşım İtfaiye Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title