Haberler

Kahraman Koala Blınky Bıll Cuma Günü Vizyonda

Güncelleme:

Koala Blinky Bill'in hikayesini konu alan "Kahraman Koala Blinky Bill" 27 mayıs cuma günü vizyona giriyor.

Genç ve maceraperest bir koala olan Blinky Bill'in en büyük hayali küçük bir kasaba olan Green Patch'den ayrılıp kaşif babasının izinden gitmektir. Baba Bill bir süre önce Avustralya'nın çöllerinde kaybolmuştur ve onun sağ olduğuna inanan tek kişi Blinky'dir. Blinky, babasının nerede olduğu konusunda ipucu bulunca, kendisini Avustralya'nın tehlikeli ve vahşi doğasında macera dolu bir yolculuğun içinde bulur. Bir hayvanat bahçesi koalası olan Nutsy ve asabi bir yakalı kertenkele olan Jacko'yla çabucak arkadaş olur. Kindar ve vahşi bir kedi tarafından durmak bilmeksizin takip edilen üçlü, Avustralya'nın gün görmemiş vahşi doğasında hayatta kalmayı becerebilecekler midir?

Film Ekibi


Yönetmen Deane Taylor

Senaryo Fin Edquist

Yapımcı Barbara Stephen, Jim Ballantine,

Yapım Flying Bark Production

Seslendirenler Yekta Kopan, Elif Acehan, Ziya Kürküt

BLINKY BILL, Dorothy Wall'un klasik Avustralya kitap serisinden Fin Edquist (Arı Maya) tarafından senaryolaştırılmıştır. Flying Bark Productions, Telegael Teorenta ve Assemblage ortaklığıyla bir Studiocanal, Studio 100 ve Screen Australia yapımı olan BLINKY BILL filminin yönetmeni Deane Taylor (Tim Burton'ın Noel Gecesi Kabusu filminin sanat yönetmeni), yardımcı yönetmenleri Alexs Stadermann (Arı Maya'nın yönetmeni), Alex Weight (Baykuş Krallığı Efsanesi filminin animasyon şefi) ve Noel Cleary (Tashi'nin yönetmeni), yapımcıları ise Barbara Stephen (Arı Maya'nın yapımcısı) ile Jim Ballantine'dir (Bambi 2). BLINKY BILL filminin epik folklorik bestesinde ise Dale Cornelius (Mary And Max) imzası var.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ BETİMLEME

Bu filmle, Turkcell ilk defa bir animasyon filmine sesli betimleme yapıyor. Turkcell Hayal Ortağım - Cepten Sesli Betimleme hizmetiyle artık görme engelliler, Blinky Bill Kahraman Koala filmini herkesle aynı anda görsel ayrıntıları kaçırmadan keyifle izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avustralya Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title