Haberler

Kağıthane'de "Kültür"Ün Temelleri Atıldı

Sosyal ve kültürel kalkınmaya desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temelini düzenlenen görkemli bir törenle attı."2013 Büyük Yatırımlar Yılı" sloganıyla yıl içinde ilçeye çok sayıda yatırım...

Sosyal ve kültürel kalkınmaya desteğini sürdüren Kağıthane Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temelini düzenlenen görkemli bir törenle attı.

"2013 Büyük Yatırımlar Yılı" sloganıyla yıl içinde ilçeye çok sayıda yatırım gerçekleştiren Kağıthane Belediyesi, sosyal ve kültürel dönüşümü hızlandıracak yeni bir kültür merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Hürriyet Mahallesi'nde vatandaşların hizmetine açılacak olan Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temel atma törenine Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Fazlı Kılıç'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer yaptığı konuşmada, "Kağıthane belediye'mizin klasik belediyecilik ötesinde ilçemizin sosyal, kültürel ve gerek eğitimle ilgili altyapı hizmetlerinde çok önemli katkıları oluyor. Biz bunu mülkü amir olarak memnuniyetle müşahede ediyoruz" diye konuştu.

2013 YILI BÜYÜK YATIRIMLAR YILI

2013 yılında Kağıthane'ye birçok yatırım yaptıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Burada 2 kat bir otoparkımız olacak. Çok amaçlı bir salonumuz olacak. Kur'an kursu, lojman olacak. Mahallemize birçok hizmeti getirecek çok önemli bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Kağıthane'de hızla birçok çalışma devam ediyor. 2013 yılı büyük yatırımlar yılı diyoruz. 2013 yılının hemen başında 16 tane yeni yatırımın temelini attık, açılışlarını yaptık" dedi.

Başkan Kılıç, "Bu yatırımlar sizlerin çok değerli büyüklerimizin, dostlarımızın, komşularımızın dualarıyla ortaya çıkıyor. Onun için dostlarımızın dualarını üzerimizden eksik etmemelerini diliyoruz" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Başkan Fazlı Kılıç ve beraberindekiler beton dökme butonuna basarak kültür merkezinin temelini attı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title