Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Barbarlık! Ramazan Diye Kafeyi Sopalarla Dağıttılar

Güncelleme:

İstanbul Firuzağa'daki Velvet İndieground Records adlı mekânda düzenlenen Radiohead etkinliğine, kimliği belirsiz kişiler Ramazan bahanesiyle saldırıp kafeyi dağıttı, mekanın içindekileri dövdü.

İstanbul Beyoğlu Firuzağa'daki Velvet İndieground Records adlı mekanda düzenlenen Radiohead etkinliğine, kimliği belirsiz kişilerce sopalarla saldırı düzenlendi. Mekanı dağıtan saldırganlar, içerdeki kişileri döverek dışarı çıkardı.

BİR KİŞİNİN BAŞINDA KANAMA OLDU

Ramazan ayında alkol tüketildiği için etkinliği bastıklarını bağırarak söyleyen saldırganlar, çok sayıda kişiyi darp etti. Olayda ciddi yara alan olmazken, bir kişinin darbelerden dolayı başında kanama meydana geldi.

SALDIRI ANI KAMERALARA DA YANSIDI

Sosyal medya kullanıcıları saldırıyı dehşet içinde anlatırken, saldırı anı kamera görüntülerine de yansıdı. Görüntülerde saldırganların küfürler ederek 'Bir daha için burada da göreyim' dedikleri görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (78)

MÜSLÜMAN EVLADI:

ALKOL DE ALSAN EN AZINDAN HALKININ YUZDE 90 I MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE ALENEN GICIKLIK YAPAR GİBİ ALKOL ALAMAZSIN. . . GİT GÖRÜNMEYEN YERDE İÇ ZIKKIMINI

30
31
yanıtYanıtla
asım:

Al sana din devleti yobazları artık ölün lan cahil yobazlar

22
37
yanıtYanıtla
ateistlere kapak:

hala müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayan birkaç kişi kalmış, ellerine sağlık.

7
42
yanıtYanıtla
HİÇ BİR TÜRK TOPLANIPTA SALDIRMAZ:

Müslüman elinden dilindne zarar gelmeyen kişidir . NEYİN KAPAĞI sizin yüzünzden millet de sıkıntı oluşturuyor o kimliği belirsiz kişiler önceden haber verselermiş ya toplanıncaya kadar bak ne oluyordu

yanıt10
yanıt1
Osman:

yobazlarsizi yakarım diri diri diyor bir de. şu yobazlar ülkede olmasa var ya Avrupa birliğinin en gelişmiş ülkelerinden biri oluruz.

31
16
yanıtYanıtla
aa:

Ülke çığrığından çıkmış artık :)) barbarlar dolmuş ülke üle değilki akp nin getirdiği ülke bu kadar olur

36
8
yanıtYanıtla
Fosil Din:

Bu ülkede oruç tutmayan 25 milyon Alevi, 5 milyon da ateist var. Siz neyin pesindesiniz ey yobazlar.

33
10
yanıtYanıtla
SOFU:

DAHA YENİ BAŞLADI. . . . AKP DAHA MİLLETİN ÇOCUKLARINI EVLERİNDEN ALIP GÖTÜRMEYE BAŞLAYINCA NE YAPACAKSINIZ BAKALIM BU İYİ GÜNLERİ BU MİLLETİN. . .

24
19
yanıtYanıtla
zortingen:

İnsan haklarına saygılı, demokrat, uygar bir islam ülkesi varmı . ? Türkiye dahil tüm islam ülkeleri üçüncü dünya ülkesidir, halkları cahil yobaz ve şiddet eğilimlidir, herkezi kendileri gibi yaşamaya zorlarlar,

34
8
yanıtYanıtla
123:

sanki diğer ülkeler çok saygılı. türklere ve islama hazmedemiyorlar. islam ülkeleri halkları cahil yobaz, diğer ülke halklarıda cahil hayvan. sen hangisiysen artık bilmiyorum.

yanıt4
yanıt21
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title