Haberler

İzmir Hastane Kurucusu Doktor Evinde Başından Vurulmuş Halde Bulundu

Hastane kurucusu doktor evinde başından vurulmuş halde bulunduALTINORDU Spor Kulübü Derneği Başkanı ve özel bir hastanenin sahibi (Özel Gazi Hastanesi)Op. Dr. Salih Mertan (70), evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Hastane kurucusu doktor evinde başından vurulmuş halde bulundu

ALTINORDU Spor Kulübü Derneği Başkanı ve özel bir hastanenin sahibi (Özel Gazi Hastanesi)Op. Dr. Salih Mertan (70), evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı, İzmir'deki özel bir hastanenin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Salih Mertan'ın Alsancak'ta, Atatürk Caddesi 240 numaradaki binada bulunan dairesinden, bugün saat 08.00 sıralarında silah sesi geldiğini duyan apartman görevlisi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdikleri evde, Parkinson hastası olan Mertan'ı tabancayla başından vurulmuş halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Mertan'ı ambulansa alıp, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Mertan, yapılan müdahalelere rağmen ambulansta yaşamını yitirdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Mertan'ın cenazesi, savcının hastanedeki incelemelerinin tamamlanmasının ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

HASTALIĞI SON AŞAMADAYDI

Hastalığına bağlı olarak ellerinin titremesi nedeniyle araç kullanamayan ve yardımcısı olmadan yürümekte zorlanan, son dönemde rahatsızlığının iyice artması nedeniyle zor bir dönemden geçen Salih Mertan'nın kendi durumuna çok üzüldüğü ifade edildi. Maddi sorunu bulunmayan Mertan'ın çok yardımsever bir insan olarak yaşadı. Mertan, son olarak geçen çarşamba günü UEFA Gençlik Ligi'nde Altınordu U19 takımının Fransız ekibi Montpellier'e 4-2 yenildiği maçı protokol tribününden takip etmişti.

Altınordu Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulübümüzün ve camiamızın sembol isimlerinden, Op. Dr. Salih Mertan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Salih Mertan, kulübümüzde her dönemde çok değerli katkılar vererek unutulmazlar arasındaki yerini almıştı. Mertan'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz denildi.

PAZARTESİ GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Dr. Salih Mertan'ın, Amerika'da yaşayan iki kızının İzmir'e gelmesinin ardından, pazartesi günü düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği belirtildi. SALİH MERTAN KİMDİR

İzmir doğumlu Salih Mertan, Namık Kemal Lisesi'ni bitirdi. Ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde üroloji üzerine tahsilini tamamladı. Bir tıp merkezi ve hastanenin kurucu başkanlığını üstlendi. 40 yıl boyunca çok sevdiği Altınordu Spor Kulübü'ne yönetici olarak maddi manevi birçok hizmetlerde bulunan Salih Mertan, 2012 yılında kulüpteki şirketleşmenin ardından Altınordu Spor Kulübü Derneği'nin başkanlık görevini üstlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title