Haberler

Cani Baba, Hortumla Döverek Öldürdüğü 8 Yaşındaki Oğlunu Falakaya da Yatırmış

Güncelleme:

İzmir'de 8 yaşındaki oğullarını döverek öldürmekle suçlanan anne ve babanın ifadeleri kan dondurdu. Anne, eşinin oğlunu falakaya da yatırdığını söyledi.

İzmir'in Buca ilçesinde, oğlu Ali D.'yi (8) su hortumuyla döverek ölümüne neden oldukları öne sürülen Suriyeli inşaat işçisi Muhammed D. (34) ve çocuğun üvey annesi Fatima Ş. (32) hakkında, 'canavarca hisle çocuğu öldürmek' suçlamasıyla açılan davaya devam edildi. Sanık Fatima Şukri, eşinin olaydan 15 gün önce küçük çocuğu falakaya yatırıp hortumla dövdüğünü öne sürdü.

OĞLUNU SU HORTUMUYLA DÖVDÜ SABAHINA ÖLÜ BULDU

Göksu Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu Ali D., inşaat işçisi babası Muhammed D. ve üvey annesi Fatima Ş. tarafından su hortumuyla dövüldü. 7 Temmuz sabahı Ali'yi uyandıramayan üvey anne ve baba, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde, çocuğun öldüğünü belirledi. Olayın ardından gözaltına alınan küçük Ali'nin babası ve üvey annesi, sevk edildikleri adliyede, mahkemece tutuklandı.

SAVCI, CANAVARCA HİSLE ÇOCUĞU ÖLDÜRMEK SUÇUNDAN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEDİ

İddianamede, küçük Ali'nin aldığı darbelerle yaşamını yitirdiği vurgulandı. Savcı, anne babasın uzun süredir küçük Ali'yi dövdüklerini ve bu nedenle ölümüne neden olduklarını, çocuktaki yaraların sayısı ve nitelikleri göz önüne alındığında, öldürme kastıyla hareket ettiklerinin anlaşıldığını belirterek, 'Canavarca hisle çocuğu öldürmek' suçundan her iki sanık hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi. İzmir 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın bugün görülen duruşmasına tutuklu sanıklar Muhammed D., Fatima Ş., sanık avukatları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pınar Melli katıldı.

"ALT KATTAN AĞLAMA VE VURMA SESLERİ DUYDUM"

Duruşmada tanık olarak ifade veren sanıkların oturduğu evin sahibi Gamze Z., olay günü çocuğun ağlama sesini duyduğunu belirterek, "Sanıklar benim kiracım olur. Olay günü alt kattan ağlama sesi ve vurma sesi duydum" dedi.

"FALAKAYA YATIRARAK DÖVERDİ"

Sanıklardan Fatima Ş., olaydan 15 gün önce eşinin Ali D.'yi dilenirken gördüğü için dövdüğünü iddia ederek, "Babası ayağına hortumla vuruyordu. Dövme tarzı falakaydı. Olay günü ise akşam ağzından kan geldi. Gece uyuduk, uyandığımızda yataktan düştüğü için ölmüş" dedi. Duruşma savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, sanıkların tutukluluk hallerinin devamını ve 'kasten öldürme' suçundan cezalandırılmalarını talep etti. Mahkeme heyeti de sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Göksu İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

İsimsiz:

Bu baba dindardır. Dindarlar merhametsiz Bence

3
9
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Nerden biliyorsun dindar olduğunu test mi ettin.? Dünyanın en merhametli insanları gerçek müslümanlardır.

yanıt4
yanıt0
insanları iyi tanıyalım:

Gerçek dindarda Allah korkusu olur ve ayağını da denk alır sözüm ona şeytana uydu; Ufak tefek günahlar işler. Amaa caaniliklerİi aslaa. Çünkü kusursuz kul olmaz. Amaa tekrar söylüyorum böyle canilikleri Allahtan korkan lar zaaten yapmaz. Senin taabiinle dindarlar yapmaz. Allah korkusu çocuğa fiske bile vurmasını engeller. Zaaten Allah sevgisi ile kalbi de yumuşamıştır. İçinden kötülük de gelmez. O zaalimler ancak Allah a meydan okuyanlardır. gerçek dindarlar değil.

yanıt1
yanıt0
Sustuklarıma Say:

fravunda dindardı demi nazilerde öyle ermenilerde dindardı israilde dindar o yüzden merhametleri yoktu. bakış açın islamı karalamak ama bunu başaramıyacaksınız.

yanıt0
yanıt0
ilimsiz isimsiz mal kardeşim.:

kandiliniz mubarek olsun, Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır. . . ''Bir kimse, Müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teala onu mutlaka cennete koyar'' babası ölmüş çocuklar için bunları diyen din kendi çocuğunu öldürmü der :D

yanıt1
yanıt0
vatandaş:

allah belanızı versin. nasıl kıyıyorsunuz bu çocuklara. çocuklarımın tırnağına taş deyse oturup ağlıyorum. herhangi bir çocuğu çorapsız görsem günlerce kendime gelemiyorum. . . . adi mahluklar asıl siz ve sizin gibiler ölsünki bu çocuklar kurtulsun rahat etsin.

10
0
yanıtYanıtla
Akp cinayetler neden arttı:

Ne hallere geldi ülke bu akp döneminde.yazıkkkk

5
5
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

partiyle ne ilişkilendiriyorsunki insan olmayı bile beceremeyen öyle mahlukatlar varki sen saldıracak birini arıyorsun ama yalış yoldasın zaman geçtikçe insanlık yok oluyor sen kendi kalbinin temizle önce bu işin partiyle alakası yok öncedende böyle olaylar vardı ama ortaya cıkmıyordu medya bukadar yaygın degildi insanlar gizliyiyordu şimdi ise gizlemiyorlar saklamıyorlar bundan 15 -20 sene önce bana şu kişi taciz etti dedigin zaman kız çocuğu suçlanırdı çevre duymasın diyede susturulurdu

yanıt1
yanıt0
Sustuklarıma Say:

sen o günlerde belki doğmamışşındır yada böyle olaylar olduğunda sende üç maymunu oynamışşındır şimdi ise insanlar korkmadan söylüye biliyor önceden annne baba çocugunu döverdi ailesidir deyip geri gönderirlerdi şimdi ise tam tersi o yüzden önce kendini suçla ben insan olarak ne yaptım diye sor kendine kime yardım ettim kime iyligim dokundu diye başkalarını şuçlamak çok kolay

yanıt0
yanıt1
vatandas:

haber basligini okudugumda acaba arapmi diye devamini okudum.gecenlerdede aynisi oldu.cocuklara karsi cok kaba ve acimasizlar

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title