Haberler

İtalya'daki 'Mini Derbi' Maçında Olaylar Çıktı

Italia 1 kanalı, İtalya'nın güney kesiminde, Campania yönetim bölgesine bağlı ayni ismi tasiyan Salerno kentinde bulunan Arechi Stadyumu'nda karşılaşan Salernitana ile Nocerina arasındaki maç gergin başladı.

Italia 1 kanalı, İtalya'nın güney kesiminde, Campania yönetim bölgesine bağlı ayni ismi tasiyan Salerno kentinde bulunan Arechi Stadyumu'nda karşılaşan Salernitana ile Nocerina arasındaki maç gergin başladı. Konik ekip Nocerinalı futbolcular can güvenlikleri olmadığını belirterek takım otobüsünden geç inince maç 40 dakika gecikme ile başlayabildi. Polisin önlemlerini arttırması üzerine araçtan inen futbolcular maça çıktı. Sahada kısa süreli antreman yapamayarak ısınamayan futbolcular sakatlandı. İlk dakikalarda 3 oyuncu değiştiren konuk ekip 20'nci dakika dolmadan 5 futbolcusunun da sakatlanması nedeniyle sahada 6 kişi kaldı. Konuk ekibin 6 kişi kalmasıyla kurallar gereği devam etmeyen maçta ayrıca birbirlerine sert giren Nocerina'dan Ficarrotta, Salernitana'dan ise Lannarilli kırmızı kart gördü. Ev sahibi ekipte yer alan futbolcuların sert müdahalesine iddiaya göre hakem göz yumdu. Futbolcuları sakatlanan ve 1'i kırmızı kart gören Nocerina sahada 6 kişi kalınca hakem maçı 20. dakikada tatil etti. İki takım taraftarları maçtan sonra saha dışında kavga ederken çok sayıda kişi yaralandı.

Salernitana Teknik Direktörü Carlo Perrone, "Bu maç futbol tarihinde kara bir lekedir. Yeşil sahalarda nasıl böyle bir şey olabilir kendimize sormalıyız. Ben bir spor adamıyım ve şu anda kendimi berbat hissediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title