Haberler

İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı'nın Tanıtımı Yapıldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin desteklediği 2'nci Lig ekiplerinden İstanbulspor Basketbol takımının tanıtımı yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nin desteklediği 2'nci Lig ekiplerinden İstanbul spor Basketbol takımının tanıtımı yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da yapılan tanıtıma, 'İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Direktörü Atilla Öztuna, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulpor Beylikdüzü Basketbol Takımı Başkanı Can Derin, İstanbul spor Beylikdüzü Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyet, Arma Yaşam Bayan Basketbol Takımı yöneticileri, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyelerinden Aziz Gökdeniz, İlyas Yılmaz, Mülayim Demirtaş ile çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İstanbul spor Beylikdüzü Basket Takımı başkanı Can Derin, Erkekler 2. Lig'de Samsun spor ile liderliği paylaştıklarını ve Süper Lig'e çıkmak istediklerini dile getirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, çok değerli bir kurumu ile işbirliği yaptıklarını ifade etti.

Öte yandan düzenlenen tanıtımın ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İstanbul spor Beylikdüzü Basketbol Takımı'na destekte bulunanlara plaket verildi.

İSTANBULSPOR BEYLİKDÜZÜ BASKETBOL TAKIMI BAŞKANI DERİN: " SÜPER LİG' ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ"

İstanbul spor Beylikdüzü Basketbol Takımı Başkanı Can Derin, düzenlenen tanıtım gecesinde yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İstanbul spor Beylikdüzü adını aldık bu sene. İki kurumun İstanbul spor'un ve Beylikdüzü Belediyesi'nin güçlerini birleştirme amacıyla bu işi yaptık. Bu birliktelikten çok iyi sonuçlar doğacak. Basketbol takımımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı süresince İstanbul spor Beylikdüzü olarak liglerde devam edecektir. Şu anda 2'nci ligde Samsun spor ile liderliği paylaşan takımımız inşallah önce 1'inci lige daha sonra da süper lige çıkacaktır."

"İSTANBULSPOR'UN EN BÜYÜK BAŞARISI İSTANBUL VE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUDUR"

İstanbul spor'un tarihinden de bahseden Can Derin, "İstanbul spor'un tarihindeki en büyük başarısı futbolda 1931-32 sezonunda 3 büyükleri geride bırakıp kazandığı önce İstanbul şampiyonluğu, finalde de İzmir'in Altay takımını yenip kazandığı Türkiye şampiyonluğudur. 1950'li yıllara kadar İstanbul spor 3büyükelerin en büyük rakibi olarak, 4'üncü rakibi olarak mücadelesin devam ettiriyor. Fakat daha sonra ekonomik şartların uygun olmayışı İstanbul spor'u 2'nci lige, 3'üncü lige düşürüyor. Okulumuzda benim okuduğum zaman da öyleydi şu anda da öyle basketbol futbolun önündedir. Birinci spor olarak kabul edilir. Bizim mezunlarımız daha çok basketbol takımı ile ilgilenirler. Daha önce de söylediğim gibi bu takımı en üst lige çıkartıp Beylikdüzü İlçesine mal edip burada bu başarılar iki kurumun enerjisi ile yaratılan sinerjiyle ulaşmak istiyoruz" dedi.

"İSTANBULSPOR TÜRKİYE'NİN İLK ŞİRKETLEŞEN TAKIMI"

İstanbulspor 1990 yılında Türkiye'nin ilk şirketleşen takımı olduğu vurgulayan Başkan Derin, "Şirketleştikten sonra Cankurtaran Holding'e yüzde doksanı devrediliyor, yüzde onunun bizim camiamız elinde tutuyor logosu ve renkleri değişemez kaydıyla. Daha sonra Uzan Grubu'na devrediliyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçiyor. Yine bizim İstanbul Erkek Liseli mensuplar 2'nci İstanbulspor Futbol Takımı'nı kuruyorlar ve o futbol takımı da şu anda Süper Amatör Lig'de mücadelesini sürdürüyor. Bu kısa tarihçeden sonra ben tekrar belediye başkanımıza teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU: " BEYLİKDÜZÜ'NÜN İSTANBULSPOR'LA BİRLEŞMESİNDEN OLAĞANÜSTÜ İŞLER ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Biz herhangi bir spor kulübüyle iş birliği yapmadığımızın farkındayız. Gerçekten Türkiyemizin çok değerli bir kurumu ile işbirliği yapıyoruz. Beylikdüzü ile işbirliği maddesel bir iş birliği değil. Biz lojistik katkımızı sunuyoruz, bölgemizdeki kurum ve kuruluşlar bu işe katkı sunuyorlar. Ama biz aslında işin manevi kısmındayız, o da şu; İstanbulspor adını İstanbul'dan alıyor. Beylikdüzü'de İstanbul'un yeni bir ilçesi ama yakın çevresi ile 2-3 milyon insanın yeni hayata başladığı son 25 yılın eseri diyebileceğimiz bir alan. Açıkçası biz Beylikdüzü'nü de bu bölgenin başkenti görüyoruz. Böyle bir oluşumla adını taçlandırmak adına yüz yıla yakın tarihi olan İstanbulspor'la birleşmesinde olağanüstü işler çıkacağını düşünüyorum. Eğitim kurumu var, spor anlayışı var, sporcu kültürü var, geçmişine sahip çıkma var, Cumhuriyetine sahip çıkma var tam da bizim bu kente kazandırmak istediğimiz anlayışı temsil eden bir kurum ile iş birliği."

"KENTİ BÜTÜNLEŞTİRMEK ADINA BİR MANEVİ BAĞ OLUŞTURMA ADINA GÜZEL ADIMLAR ATACAĞIZ"

Basketbolun dışında 2'nci ligde oynayan bayan voleybol takımları da olduğunu belirten İmamoğlu, "Arma Yaşam ismini aldı son dönemde. İnanıyorum onlarla da kenti bütünleştirmek adına bir manevi bağ oluşturma adına güzel adımlar atacağız. O takımımız da 2'nci ligde oynuyor ve büyük çoğunlukla kendi sporcuları olan bir yapısı var. Hem bayan voleybol takımımızı izleyeceğim hem de erkek basketbol takımımızı izleyeceğim. Coşkumuzu orada hissettireceğiz. İnanıyorum ki benimle birlikte bütün Beylikdüzü halkı da oraya gelecektir ve büyük bir şölene dönüştüreceğiz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbulspor Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title