Haberler

İstanbul Taşınma Hareketliliği Raporu:

Güncelleme:

Türk ve yabancı tasarımcılar, sektör duayenleri, yapımcı ve yönetmenler genç yeteneklerle birikimlerini paylaşacak.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından,Eskişehir Valiliği koordinasyonunda, çizgi film ve animasyon sektörünün ülkemizdeki gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen animasyon ve dijital işler kapsamında yoğun bir programın yer aldığı 2. Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivalibu yıl 10-11 Mayıs 2016 tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

Festivalde çeşitli atölye çalışmaları, film gösterimleri, canlı çizim şovları, poster yapım aktiviteleri yer alırken, öğrencilerin de profesyonellerle buluşarak portfolyo görüşmeleri yapılacak.

Festival programı hakkında bilgi veren BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci, "Etkinlik alanı içinde birçok ilden animasyon ve diğer ilgili sektörlerden firmalar bir araya gelip iletişim ağı oluşturabilecekler. Dijital işler ekonomisi, dijital sektörlerde animasyon ve son trendler, sanal gerçeklik ve uygulamaları, artırılmış gerçeklik, savunma sanayi, havacılık ve uzay, mimari gibi yüksek teknolojili sektörlerde animasyon, oyun, reklam ve görsel efektlerde ve medyada animasyon uygulamaları ilgi çekecek konular arasında" dedi.

Değirmenci, "Yüksek teknolojili sektörlerde bir iletişim aracı olarak animasyon, Reklamcılık sektöründe animasyon karakterlerin iletişimde başarısı, Uluslararası pazarda animasyon sektörü özelinde pazarlama, Animasyon dünyasında son trendler başlıkları altında panellerimiz, Oyunlarda başarılıgörsel tasarım geliştirme metotları konusunda da konferans yapılacak. Bunun yanı sıra Cemre Özkurt – 2004 Oscar Adayı Kısa Animasyon Film GopherBrokeFuayeliGösterimi, Fırıldak Ailesi Orta Dünya ve Kötü Kedi Şerafettin animasyon filmlerinin gösterimi yer alacak." diye konuştu.

2. Anadolu Çizgi Film (Animasyon) Yarışması'nın ödül törenin de festival kapsamında gerçekleştirileceğini belirten Değirmenci, BEBKA'nın ayrıca Eskişehir'in sektördeki potansiyelini uluslararası alanda tanıtma amacıyla 13-18 Haziran 2016 tarihlerinde Fransa'daki Uluslararası Annecy Animasyon Festivali'ne katılım sağlayacağını ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehir Bilecik Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title