Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Havza ilçesinde Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN), İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki gösterdi.

Havza ilçesinde Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN), İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki gösterdi.

BEM-BİR-SEN Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu, belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasında, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

Terörün kan ve şiddetten beslenen insanlık suçu olduğunu vurgulayan Çörekçioğlu, bunu da ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişilerin işleyebileceğine işaret etti.

Teröristlerin hedefinin insanlık olduğuna dikkati çeken Çörekçioğlu, "Ülkemize, milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar ister PKK, ister DEAŞ, isterse DHKP-C, isterse FETÖ'den gelsin, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz." dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de basın açıklamasına katılarak teröre tepki gösterdi.

Ülkenin birlik ve beraberliğini yok etmek isteyenlere karşı her zaman uyanık olmak gerekliğinin altını çizen İkiz, "Dün sağ sol, bugün PKK, DEAŞ, FETÖ. Maşaların ismi ne olursa olsun, dış güçlerin ve düşmanlarımızın amacı ülkemizi bölmek ve parçalamak. Yüz yıl önce yapamadıklarını yapma gayretindeler. Anlayamadıkları ve bilmedikleri bir şey var, o da Türk milletinin din ve vatan sevgisi." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Beşiktaş Havza PKK Güncel Haberler

title