Haberler

İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu

İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik 4 ilçede 28 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı, 2 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H'ye yönelik 4 ilçede 28 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, 8 kişi gözaltına alındı, 2 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah Beyoğlu, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa ve Sultanbeyli'de 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Polis helikopteri ile Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şube müdürlükleri ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı. Aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi.

Şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

Öte yandan, terör örgütleri DAEŞ, DHKP/C ve PKK'ya yönelik dün yapılan geniş kapsamlı operasyonu protesto amacıyla akşam saatlerinde izinsiz gösteri yapanlardan 20 şüpheli polislere molotofkokteyli ve havai fişekle saldırıda bulunduğu, kamu binaları ve araçlarına zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Gözaltında tutulan 28 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gaziosmanpaşa Bahçelievler Beyoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title