Haberler

İstanbul'daki Banka Soygunun Ardından "Baron" Çıktı

Güncelleme:

Özel bir bankadan 4 milyon Dolar çalan güvenlik görevlisi, soygunu uyuşturucu baronlarından Cumhur Yakut'un tehditleriyle yaptığını ileri sürdü.

Çalıştığı bankanın para nakil aracından milyonlarca lirayı alarak kaçan güvenlik görevlisi "İhbar üzerine baron Cumhur Yakut'u yakalattım. Tehditleri nedeniyle soygunu yaptım" dedi.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Fatih'te 4 Ekim'de çalıştığı bankanın para nakil aracından şoför arkadaşını etkisiz hale getirerek 3 milyon 600 bin dolar ve 2 milyon 900 bin lirayı alıp kaçan güvenlik görevlisi Kemal Yavuz Mersin'in Erdemli İlçesi'nde yakalanmıştı. Soruşturma tamamlandı.

"SENİ BIRAKTIKTAN SONRA SÖYLERSİN"

İddianameye göre olay günü para dağıtımına çıkan güvenlik görevlisi Yavuz, aracın şoförü Mustafa Gökyer'e "Sana bir şey yapmayacağım, korkma. Benim başım belada. Ben daha önceden polise Cumhur Yakut'u yakalattım. Çoluk çocuğum şu an tehlikede. Bu şahıs onları öldürecek. Bundan dolayı bu işi yapıyorum. Seni bıraktıktan sonra söylersin" dedi.

GALERİDEN OTOMOBİL ALDI

Silah çekerek para dolu çuvalları alıp, durdurduğu bir ticari taksinin bagajına yerleştiren Yavuz ardından arkadaşı Ercan Yüksekova'nın kiraladığı araçla galeriye giderek iki otomobil aldı. Anahtar ve belgelerle bir miktar parayı Çanakkale'deki arkadaşı Haluk Sezai Özkol'a göndererek satışı üzerine almasını sağladı. Arkadaşlarıyla Çanakkale'de buluşan şüpheli daha sonra geçtiği Erdemli'de yakalandı. Polis araçların birisini İzmir'de diğerini ise Eyüp'te buldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Yavuz İstanbul Erdemli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title