Haberler

İstanbul Beyaza Büründü

Güncelleme:

Birçok Yerde Okullar Tatil Edildi.

Sultanbeyli'de vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar da muşambalardan yaptıkları kızaklarla karın tadını çıkardı.

Kar yağışı gece Avrupa ve Anadolu yakalarında zaman zaman etkili oldu. Sultanbeyli, Bakırköy ve Bağcılar ilçelerinde şiddetini arttıran kar yağışıyla birlikte vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı.

Dün geceden beri şiddetli poyraz ile birlikte aralıklarla devam eden kar yağışı bu gece Avrupa ve Anadolu yakasında etkisini arttırdı. Özellikle Sultanbeyli, Bakırköy ve Bağcılar'da ilçelerinde kar şiddetli yağmaya başladı.

VATANDAŞIN KAR KEYFİ

Sultanbeyli'de karın tuttuğu yerlerde vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar muşambalardan yaptıkları kızaklarla karın tadını çıkardı. Karın tadını çıkaran vatandaşlar "Uludağ ayağımıza geldi" diye konuştu. Yağışın aralıklarla gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

TATİL OLAN OKULLAR

Ankara Valiliği, aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okulları tatil etti.

Meteorolojik verilere göre soğuk ve kar yağışının devam edecek olmasını göz önünde bulunduran İl Hıfzıssıhha Kurulu, mazereti olan memurlara 2 gün idari izin verirken, ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edilmesine karar verdi.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL

Ankara Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada kentte ki okulların yarın tatil olduğunu bildirdi. Açıklamada, Ankara İl Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı karar ile Ankara genelindeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullar, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşlerin 1 gün süre ile tatil edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

KASTAMONU'DA KAR TATİLİ

Kastamonu'da 2 günden bu yana etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, sahil kesimindeki İnebolu, Bozkurt, Küre'de bugün ve Çatalzeytin İlçesi'nde ise bugün ve yarınilçelerinde okullar tatil edildi.

Kastamonu'yu Ankara'ya bağlayan Ilgaz Dağı'nda geçişler kontrollü olarak sağlanıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube yollarda ekip sayısını iki katına çıkardı. Kastamonu'yu Ankara'ya bağlayan Ilgaz Dağı'nda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Kastamonu'yu İstanbul'a bağlayan Karabük Karayolu'nun Kanlıgöl mevkiinde ise yoğun kar yağışı devam ediyor. Karla birlikte Kastamonu'da çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yoları açık tutmaya çalışırken kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve KASKİ Müdürlüklerine bağlı ekiplerden oluşan karla mücadele ekipleri de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kastamonu Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri ise il genelinde kar nedeniyle kapanan toplam 201 köy yolunu açmak için çalışıyor.

ESKİŞEHİR'DE 6 İLÇEDE OKULLARA KAR TATİLİ

KAR yağışı Eskişehir, Kütahya ve Bilecik illerinde etkili oluyor. Eskişehir'deki 6 ilçede ilköğretim okulu ve liseler kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi.

Eskişehir'de kent merkezinde etkili olmayan kar yağışı, Eskişehir- Kütahya, Eskişehir-Bilecik ve Eskişehir- Ankara karayollarında sürücülere zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle buzlanan yollarda çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazalar meydana geldi. Trafik ekipleri bazı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title