Haberler

İsrailli İş Adamları, İsrail Ordusuna 33 Milyon Dolar Topladı

Güncelleme:

Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'un da katıldığı gecede İsrail ordusuna 33 milyon dolar bağışlandı.

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone gibi ünlüler, ABD'nin Beavers Hills kentinde düzenlenen İsrail Ordusu'nun Dostları isimli geceye katıldı.

ABD'de yaşayan İsrailli iş adamları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yardım organizasyonunda İsrail ordusuna para toplanıyor.

REKOR BAĞIŞ TOPLANDI

Bu seneki organizasyonda İsrail ordusuna rekor bağış toplandı. Bunun sebebi ise davetliler arasında iki Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'un da olmasıydı. Daha önce de İsrail'i desteklediklerini açıklayan ünlüler, rekor rakamın oluşmasında büyük pay sahibi oldu. İsrail Ordusu'nun Dostları gecesinde bu ikilinin dışında da birçok yıldız katıldı. Bunlar arasında Ricky Martin, David Foster ve Pamela Anderson da bulunuyor.

Gecenin onur konukları İsrail askerleri olurken, organizasyonda Gazze'de binlerce sivili katleden İsrail için tam 33 milyon dolar toplandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone Hollywood İsrail Güncel Haberler

500

Yorumlar (105)

cenkmobilWeb@haberler.com:

Kapayın çenenizi hayvan pislik bağnaz yobazlar. Dünyanın en kültürlü halkının ordusuna bu para az bile , helal olsun o paralar.

2
66
yanıtYanıtla
mem:

yobazın kim olduğunu beraber haşroldukların ile göreceksin ahirette

yanıt4
yanıt0
kaan:

neyi kültürlüymüş çakma filozof seni baban yahudi mi

yanıt5
yanıt0
olaylaryorumlar:

Sen onların milletlerine tabi olmadıkça ne yahudiler, ne de hıristiyanlar senden asla hoşnud ve razı olmayacaklar. De ki, gerçekten de Allah''ın hidayeti, hidayetin ta kendisidir. Şânım hakkı için, sana vahiyle gelen bu kadar bilgiden sonra, kalkıp da onların arzu ve heveslerine uyacak olursan, sana Allah''dan ne bir dost bulunur, ne de bir yardımcı. (ayet)

yanıt3
yanıt0
yaşayan efsane:

helal sözcüğü senin cümlene yakışmamış

yanıt4
yanıt0
YAHUDİ:

PİS YAHUDİLER NOLACAK. HEPİNİZ HADİSTEDE YER ALDIĞI GİBİ GEBERECEKSİNİZ.

40
4
yanıtYanıtla
italia:

arkadaslar buna dikkat edin hepimiz bunlarin hayraniyiz. . . bunlarin filmlerini seyrediyoruz. bunlar gibi adilerin filmlerini seyretmiyelim. hepimiz birlik olalim ALLAH rizasi icin

39
5
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

Allah ın gazabı yahudilerin üstünde olsun*!! amin..

37
4
yanıtYanıtla
CIHAD ERLERI:

PIS YAHUDILER - INSANLIKLA LAKASI OLMAYAN MAHLUKLAR CANINIZ CEHENNEME

37
4
yanıtYanıtla
zeybek:

vallahi bunlar için elem dolu cehennem hazır bekliyor , ölüm yakındır

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title