Haberler

İşçilerin Bulunduğu Asansörün Düşmesi

İzmir'deki inşaata 4 işçinin yaralanması- Karşıyaka ilçesinde dış cephe asansörünün düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı inşaattaki çalışma ilçe belediyesi tarafından durduruldu- İnşaatta inceleme yapan Elektrik Mühendisleri Odası yetkilisi Ercan: "İhmal var mı yok mu onu henüz belirtecek durumda değiliz. Bilirkişi raporları hazırlanacak, ilk belirlemelere göre bu bir motorlu iskele kazası ve dişli sistemde kırılma olmuş."İZMİR (AA) - Karşıyaka ilçesinde dış cephe asansörünün düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı inşaattaki çalışma, ilçe belediyesi tarafından durduruldu.

İzmir'deki inşaata 4 işçinin yaralanması- Karşıyaka ilçesinde dış cephe asansörünün düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı inşaattaki çalışma ilçe belediyesi tarafından durduruldu- İnşaatta inceleme yapan Elektrik Mühendisleri Odası yetkilisi Ercan: "İhmal var mı yok mu onu henüz belirtecek durumda değiliz. Bilirkişi raporları hazırlanacak, ilk belirlemelere göre bu bir motorlu iskele kazası ve dişli sistemde kırılma olmuş."İZMİR (AA) - Karşıyaka ilçesinde dış cephe asansörünün düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı inşaattaki çalışma, ilçe belediyesi tarafından durduruldu. Karşıyaka Belediyesi zabıta ekipleri, Örnekköy semti 6076/1 sokaktaki inşaata giderek incelemede bulundu.Ekipler, dış cephesinde kurulu çalışma asansörünün 5. kattan düşmesi sonucu 4 işçinin yaralandığı inşaat girişine koruma tutanağı astı. Tutanakta, kazaya sebep olan unsurların giderilmesine ilişkin tespitler yapılana dek inşaatın durdurulduğu bilgisi yer aldı.Öte yandan, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi yetkilileri de inşatta inceleme yaptı. İnceleme sonucu açıklamada bulunan EMO yetkilisi Onur Ercan, "İhmal var mı yok mu onu belirtecek durumda değiliz. Bilirkişi raporları hazırlanacak. İlk belirlemelere göre bu bir motorlu iskele kazası ve dişli sistemde kırılma olmuş" dedi.Olayın "asansör kazası" olarak algılanmaması gerektiğini de söyleyen Ercan, şöyle konuştu: "Kaza, dış cephe iskelesi nedeniyle yaşanmış ve asansörle uzaktan yakından ilgisi yok. İstanbul'daki kaza da öyleydi. Asansör kelimesi insanları infiale sürüklemesin, insanlar asansörlerini kullanmaya devam etsinler. Bu inşaatın durduğunu biliyoruz. Soruşturma ve sonrasındaki kararları ilgili makamların vereceğini biliyoruz."Olay ile ilgili Örnekköy Polis Karakolu'nda şirket yetkililerinin ifadelerinin alındığı, öğrenildi.- Yaralıların durumuKazada yaralanan işçiler Anıl Canikli (19), Fikret Keser (29), Sefer Güven (19) ve Erkan Gönül'ün (25) kaldırıldıkları hastanelerde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Yaralıların vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu, durumu ağır olan Anıl Canikli'nin kafasından ve bacağından yaralandığı ve İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi'nde ameliyat edileceği kaydedildi. İşçilerin aileleri basına açıklama yapmak istemediklerini, yaralıların durumunun kesinleşmesinden sonra müteahhit şirkete dava açıp açmama kararı alacaklarını belirtti.- Olay Örnekköy semtindeki inşaatta dün dış cepheye kurulu asansör 5. kattan düşmüş, asansörün üzerinde binanın camlarını takan işçiler yaralanmıştı. Diğer işçilerin çağrısı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralılardan Canikli ve Keser'i İzmir Üniversitesi Medical Park Hastanesi'ne, Gönül ve Güven'i ise Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırmıştı. -

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Üniversitesi Karşıyaka Örnekköy Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title