Haberler

iOS 16 Developer Beta nasıl kurulur?

Güncelleme:

Birçok iPhone kullanıcısının "sonunda" diyebileceği özelliklere sahip iOS 16 Developer Beta nasıl kurulur? İşte iOS 16 Beta kurulum rehberi!

WWDC 2022 etkinliği gerçekleştirildi ve iOS 16 tanıtıldı. Kilit ekranı özelleştirmeden yeni güvenlik geliştirmeleri, kişisel ses düzenlemesindene iMessage'daki yeniliklere kadar birçok iPhone kullanıcısının "sonunda" diyebileceği özelliklere sahip iOS 16 Developer Beta nasıl kurulur? Şimdiden uyaralım, bu beta sürümünde hatalarla karşılaşabilirsiniz.

Eylül ayında iPhone 14 serisini tanıtacak olan Apple tanıtımdan kısa bir süre sonra iOS 16 sürümünü iPhone 8 ve sonrasında piyasaya sürülen tüm iPhone modelleri ile buluşturacak. Ancak, geliştirme süreci devam ettiği için şu anda sadece geliştiriciler bunlara erişebiliyor. Tabi, daha önceki betalar ile benzer şekilde iOS 16 Beta'yı yükleyerek yeni özellikleri test edebilirsiniz.

iOS 16 Beta neler sunuyor?

iOS 16 ile bundan böyle SharePlay özelliğini birkaç uygulamada kullanıp "izleme partisi" yapabilir, mesaj ile yanlış gönderdiğiniz mesajı düzenleyebilir ya da geri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kilit ekranı özelleştirme sayesinde de wigdet ekleyip yazı fontlarını düzenleyebilirsiniz.

iOS 16 Beta profili indirmek için: https://bit.ly/2YrRxuR

iOS 16'dan sürüm düşürmek için: https://apple.co/3iuY3vf

iOS 16 Beta nasıl yüklenir?

iOS 16 oldukça yeni ve yukarıda belirttiğimiz gibi geliştirilmeye devam ediliyor. İlk beta sürümünde onlarca hata ile karşılaşmanızın kaçınılmaz olduğunu göz önünde bulundurarak, bu sürümü yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Ancak yine de iOS 16'yı deneyimlemek istiyorsanız, buraya tıklayarak iOS 16 Beta profiline ulaşabilirsiniz.

Beta profilini cihazınıza yükledikten sonra Ayarlar >Yazılım Güncelleme yolunu takip etmeniz yeterli olacak. iOS 16 Developer Beta uyarısı ile karşılaşacaksınız. Buradan güncellemeyi indirebilir ve sonrasında yükleyebilirsiniz.

iOS 16 özellikleri

iOS 16 güncellemesi alacak modeller

iPhone SE (2022)

iPhone 13

İphone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone Xs

iPhone Xs Max

iPhone Xr

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone SE (2. nesil)

iPod Touch (7. nesil)

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

iPhone 13 Eylül Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title