Haberler

İnternette Fenomen Oldu, Beyaz Perdeye Taşındı

Güncelleme:

Sosyal ve kültürel etkinliklerin Adana'daki adresi Optimum Alışveriş Merkezi, bu kez de 'Oha Diyorum' filminin özel gösterimine ev sahipliği yaptı.

'OHA DİYORUM' ADANA'DA KAHKAHA TUFANI KOPARDI

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, sinemaseverlere eşsiz bir gün yaşattı. 2060 içerik, 2 milyar görüntüleme ve 3 milyon 600 bin aboneyle en çok takip edilen Youtube kanalları arasında yer alan 'Oha Diyorum' ekibinin aynı isimle beyaz perdeye uyarladığı filmin başrollerini kanalın fenomenleri Fırat Sobutay, Melih Abuaf, Alper Rende ve oyuncu Bahar Şahin Adana'da takipçileriyle buluştu. İnternette fenomen olup büyük bir hayran kitlesi oluşturduktan sonra beyaz perdeye taşınan, 'Oha Diyorum' filminin özel gösterimi Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde yapıldı. Filmin başrol oyuncularından Adanalı youtuber Fırat Sobutay, özel gösterim için geldiği memleketinde hemşehrisi hayranlarıyla hasret giderdi.

Fırat Sobutay, Melih Abuaf ve Alper Rend ve Bahar Şahin ile başrollerini paylaştığı filmin Avşar Sineması'ndaki özel gösteriminde, Adanalı sinemaseverlerden büyük ilgi gördü.

Büyük bir heyecanla filmi izlemek için salonu dolduran Adanalılar, karşılarında başrol oyuncusu Fırat Sobutay'ı gördüklerinde alkışlarla sevgilerini dile getirdiler. Ağırlıklı olarak genç bir hayran kitlesine sahip olan Sobutay, sohbet ettiği sevenleriyle fotoğraf da çektirdi.

"SEVE SEVE KABUL ETTİK"

Oha Diyorum ekibine iki yıl önce dahil olduğunu belirten Fırat Sobutay, "Kamera önünde olan Melih, Alper, ben ve diğer arkadaşlarımızın dışında arkamızda çok büyük bir ekip var. Kanalımız bu kadar sevilince senaristimiz ve aynı zamanda işin başında olan Ersan Özer ile birlikte bunu beyaz perdeye taşımak istedik. Filmin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yine Ersan Özer yaptı. Bizde seve seve bu işi kabul ettik" dedi.

"TAKİPÇİLERİMİZ FİLMİ SAHİPLENDİ"

Melih, Fırat ve Alper'in, hırsızların çaldığı arabadaki hard diski alabilmek için verdikleri aksiyon dolu macerayı konu alan filmin izlenme oranlarının oldukça iyi gittiğini belirten Sobutay, şöyle devam etti:

"Takipçilerimizin filmi beğenmesi ve sahiplenmesi bizi çok mutlu etti. Youtube'ta yalnız bırakmadıkları gibi, beyaz perde de yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Film, takipçilerimizin dışında tüm sinemaseverlerin beğenisini kazanabilecek çalışma. Zaten amacımız da Youtube'ta bizi takip etmeyenlerin de bunu izlemesiydi, amacımıza ulaşmış olduk. Bizi tanımayan insanlar da bizi tanısın, izlesin istedik. Herkesin keyif alacağı bir film yaptık. Umarım izleyenler de filmden bizim aldığımız keyfi alır."

"BU BENİM HAYALİMDİ"

Film gösterimi için memleketine gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Sobutay, "Bu benim için çok güzel bir hayaldi ve bu hayalimi gerçekleştirdim. Kendi sinema filmimle, memleketimde izleyicilerle buluşmak benim için gurur verici. Yaptığınız filmle büyüdüğünüz toprakların insanıyla buluşmak çok farklı bir duygu" ifadelerini kullandı. 'Oha Diyorum' ekibinin aynı isimle beyaz perdeye uyarladığı filmin başrollerini kanalın fenomenleri Fırat Sobutay, Melih Abuaf, Alper Rende ve oyuncu Bahar Şahin paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title