Haberler

İnegöl Belediyespor Kerem'le Anlaştı

Erkekler voleybol 1'inci Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik'in smaçörü Kerem Can Acar'ı transfer etti.

Erkekler voleybol 1'inci Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik'in smaçörü Kerem Can Acar'ı transfer etti.

Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, İnegöl Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Acar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söylerken şunları söyledi:

"Kerem, 2 yıl önce de kulübümüzde oynamıştı. 1992 doğumlu olan Kerem Can Acar 4 numaralı pozisyonda smaçör pozisyonunda oynuyor. Bursalı olması, bizim yapımızı bildiği için iyi bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Aynı zamanda Kerem Can Acar, milli takım aday kadrosuna da çağrıldı. Bizi de kendisini de gururlandırdı."

Kerem Can Acar ise tekrar yuvasına döndüğüm için mutlu olduğunu dile getirdi, "Bu sene hedeflerimiz geçen seneye göre daha büyük. Avrupa kupaları oynamak istiyoruz. O yüzden tekrar buraya döndüğüm için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Belediyespor Kerem Can Gümüşhane Torul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title