Haberler

İkiye Bölünen Otomobilin Kaza Anı Görüntüsü Ortaya Çıktı

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, üç arkadaştan 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in ölümüne 2'sinin de yaralanmasına neden olan ve otomobilin ikiye ayrıldığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, üç arkadaştan 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in ölümüne 2'sinin de yaralanmasına neden olan ve otomobilin ikiye ayrıldığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Otomobili kullanan 18 yaşındaki Doğan Hoşnut'un 2.12 promil alkollü olduğu da belirlendi, iki yaralının tedavileri sürüyor.

Kaza, Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında dün sabaha karşı meydana geldi. Karabağlar'dan Gaziemir yönüne giden Doğan Hoşnut yönetimindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Takla atan otomobil, kazanın şiddetiyle ikiye bölündü. Sürücü Doğan Hoşnut ile otomobildeki Batuhan Ceylan (17) ve Kürşat Serdar Başer ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından, yaralılardan Doğan Hoşnut'u Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Batuhan Ceylan'ı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kürşat Serdar Başer'i de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Kürşat Serdar Başer yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

LİSEDEN YENİ MEZUN OLDU

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Kürşat Serdar Başer'in cenazesi yakınlarına teslim edildi. Bu yıl Gaziemir Beyazevler Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olan Başer'in geçen salı günü düzenlenen törende kep attığı, hafta sonu Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girdiği ve üniversite eğitimi alabilmek için ter döktüğü belirtildi. Talihsiz genç Gaziemir'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

2.12 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazada ağır yaralanan sürücü Hoşnut'un durumunun iyiye gittiği, kan testinde de 2.12 promil alkollü çıktığı belirtildi. Diğer yaralı Batuhan Ceylan'ın ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza, yaşananları gözler önüne serdi. Aşırı hızlı olduğu dikkat çeken otomobilin ağaca çarpmasının ardından toz bulutunun oluştuğu görüldü. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir Akçay İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title