Haberler

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan: Hiçbir teröriste ve terör örgütüne izin vermeyeceğiz

Güncelleme:

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, terör örgütleriyle mücadelede kararlı olduklarını belirterek, Iğdır'da 354 terör suçundan aranan şahıs bulunduğunu açıkladı.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, FETÖ, DEAŞ, KCK ve PKK başta olmak üzere hiçbir teröriste ve hiçbir terör örgütünün Iğdır'da faaliyet yapmasına asla izin vermeyeceklerini belirterek, " Iğdır'da 354 şahıs terör suçlarından aranmaktadır." dedi.

Vali Turan, Iğdır Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen "Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı"nda değerlendirmelerde bulundu.

Bütün kolluk kuvvetlerinin Iğdır'ın esenliği ve güvenliği için, gece gündüz durmadan, azimli bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirten Turan, seçim döneminin hiçbir olay olmadan başarılı bir şekilde tamamladığını söyledi.

Asayiş ve güvenliğe ilişkin Iğdır'ın tüm meseleleriyle yakından ilgilenmeye devam edeceklerini ifaden eden Turan, "En önemli problemimiz bizim terörle mücadele, terör örgütleriyle mücadele, suç örgütleriyle mücadele, organize suç örgütleriyle mücadele olmak üzere tüm başlıklarda azami gayretimizi gösteriyoruz. Madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında uyuşturucuyla mücadele, kaçakçılıkla mücadele, düzensiz göç mücadele alanında çok ciddi emek sarf ediyor kıymetli arkadaşlarımızı kutluyorum." dedi.

Vali Turan, şunları kaydetti:

"Mart ayında terör olaylarında 2 olay, 2 propaganda, 1 faili meçhul, 1 adli işlem meydana gelmiştir. Terörle olan amansız mücadelemiz devam edecek. FETÖ, DEAŞ, KCK, PKK, hiçbir teröriste ve hiçbir terör örgütünün ilimizde faaliyet yapmasına asla izin vermeyeceğiz. Iğdır'da 354 şahıs terör suçlarından aranmaktadır. Bunlardan 45 şahsın kesinleşmiş hapis cezası var, 310 şahsın da ifadeleri alınmalarına yönelik aranma kaydı bulunmaktadır. Aranan şahıslardan 151'i kırsal, 94'ü yurt dışı, 58 ölümün tespiti, 11 bölgemizde terör suçlarından aranan şahıs bulunmaktadır. Aranan şahısların takibine devam edecektir. Jandarma personelimiz yoğun bir şekilde sorumluluk sahalarında etkin bir şekilde faaliyetlerine devam etmişler ve etmeye de devam edecekler. Emeklerinden dolayı ben hepsini gözlerinden öpüyorum." dedi.

Vali Turan, terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, düzensiz göç ve kaçakçılık konularında hem emniyet hem de jandarmanın en etkin şekilde mücadele ettiğini, hiçbir suçluya göz açtırılmayacağını söyledi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ile İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Turan Iğdır Güvenlik Terör Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title