Haberler

Iğdır'ın Kaya Kartalları Ziraat Türkiye Kupası'nda

Güncelleme:

Iğdır Gençlerbirliği spor Patnos Gençlik spor'u evinde yenerek Ziraat Türkiye kupasında mücadele etmeye hak kazandı.

Iğdır'ın Kaya Kartalları Ziraat Türkiye Kupasında;

Iğdır Gençlerbirliği spor :3 Patnos Gençlik spor : 0

Iğdır Gençlerbirliği spor :3 Patnos Gençlik spor : 0

Goller: 25 Dakikada Ahmet, 51 Dakika Erkan Güven. Ve 89 Dakika Deniz Özbek.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Iğdır'ı temsil eden Iğdır Gençlerbirliği spor Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Patnos'ta Patnos Gençlik Spor ile karşılaştı. Maçı 3–0 kazanan Iğdır Gençlerbirliği spor Ziraat Türkiye kupasına katılmaya hak kazandı.

Bugün (1Eylül 2013) Patnos şehir stadyumunda saat 16.00'da başlayan maçta Patnos Gençlik spor taraftarları Iğdır Genler birliği ekibine saldırıda bulundular. Maçın ilk yarısını 1–0 önde bitiren Iğdır Gençlerbirliği spor ikinci yarıda iki gol daha atarak maçı 3–0 almayı başardı. Maçın gollerini 25 Dakikada Ahmet, 51 Dakika Erkan Güven. Ve 89 Dakika Deniz Özbek attı.

Lakaplarını Iğdır'ın meşhur Kaya kartallarından alan Bölgesel Amatör Liginde Iğdır'ımızı temsil eden Iğdır Gençlerbirliği spor'un Kaya Kartalları Patnos Gençlik spor'u evinde yenerek Iğdır'a zaferle döndüler.

Bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupasına katılmaya hak kazanan ve Erzurum'dan üç futbolcu transfer eden Iğdır Gençlerbirliği spor'un diğer futbolcularının hepsi Iğdırlı genç futbolculardan oluşmakta.

Iğdır Gençlerbirliği spor'un basın sözcüsü Murat Akkuş'un maçtan sonra yaptığı açıklamada Patnos Gençlik spor taraftarlarının ilk yarıdan sonra yaptığı saldırılarda kulüp yöneticisi Ahmet Şah'ın kafasının kırıldığı söyledi. Saldırılar esnasında maçın 15 dakika durduğunu bu sırada Iğdır Valimiz Sayın Ahmet Pek'i arayarak bilgi verdiğini ayrıca Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız ve Ak Parti Iğdır il başkanı Av. Mustafa Buluş'u da aradıklarını belirtti. Yapılan girişimlerden sonra güvenlik güçlerinin müdahalesiyle durumun normale dönerek maça kaldığı yerden devam edildiğini söyledi. Futbol federasyonu yetkililerinde maçı izlediği ve rapor tuttukları öğrenildi.

Maçta görev yapan Ağrı ve Patnos ilçe Emniyet Müdürlüğü mensupları başta olmak üzere, Duyarlılıklarından dolayı Iğdır Valimiz Ahmet Pek'e, Ak parti Iğdır il Başkanı Av. Mustafa Buluş'a ve Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız'a İlÖzel idare genel sekreteri Ferhat Akkuş'a teşekkür ettiklerini söyleyen Kulübün basın sözcüsü Akkuş, sözlerine şöyle son verdi; Başarıda emeği geçen başta Teknik direktör Hasan Yüksel, yardımcısı Şerafettin Yiğit ve Kulüp Başkanı Kasım Sökmen ve yönetimi olmak üzere tüm futbolcularımızı tebrik ediyor, takımımıza Ziraat Türkiye kupasında başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kupası Patnos Iğdır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title