Haberler

Iğdır Gazeteciler ve İletişim Derneğince düzenlenen "Mesleki Eğitim Çalıştayı" başladı

Güncelleme:

Iğdır Gazeteciler ve İletişim Derneğinin Avrupa Birliği hibe programı kapsamında düzenlediği Mesleki Eğitim Çalıştayı başladı.

Iğdır Gazeteciler ve İletişim Derneğinin Avrupa Birliği hibe programı kapsamında düzenlediği Mesleki Eğitim Çalıştayı başladı.

Çalıştay için kente gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanvekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı dernek başkanları ile gazete temsilcileri, Iğdır Valiliğini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, ziyarette yaptığı konuşmada, Iğdır'da farklı illerden gelen gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Anadolu'nun farklı illerinde görev yapan gazetecilerin toplantıya katılmasının Iğdır'ın tanıtımı acısından hayırlı olacağını dile getiren Sarıibrahim, şunları kaydetti:

"Iğdır'ımız, Ağrı Dağı eteklerinde, Aras Nehri'nin geçtiği ve Türklerin ilk Anadolu'ya giriş yaptığı, üç ülkeye sınır olan, birçok kültürün yaşadığı kadim bir şehirdir. Burası nevruzun ve baharın en güzel yaşandığı bir şehirdir. Burada hem belediye başkanlığı hem de valilik görevini birlikte yürütmeye çalışıyorum. Şehrimiz altyapı ve diğer projelerle yeni bir yapılanma süreci geçiriyor. Şehrin gelişimi, tarım, turizm ve altyapı çalışmalarının yoğun yaşandığı bu dönemde sizlerin gözlemeleriniz doğrultusunda önerileriniz almak isteriz."

Özsoy da konfederasyon olarak 20 bin gazeteci çalışanı bir arada toplayan çatı meslek örgütü olduklarını belirtti.

Çalıştayın kente yapacağı katkıya dikkati çeken Özsoy, "Basınımızın sorunlarını dile getirmek, yerel, bölgesel ve aynı zamanda ulusal çapta sorunlarımıza çözüm arama gayreti içindeyiz. Bu açıdan çalıştayın buna katkısı olacağına inanıyorum." dedi.

Daha sonra Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Arslan'ı ziyaret eden gazeteciler, kentin ticari, ekonomik ve sosyal yapısı hakkında bilgi aldı.

Ardından ITSO toplantı salonunda 3 gün sürecek "Mesleki Eğitim Çalıştayı"nın ilk oturumu başladı.

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Türkiye Iğdır Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title