Haberler

İgdaş'ın "En Havalı Kareler" Yarışması Sonuçlandı

İstan"BUL" teması ile gerçekleştirilen, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabildiği İGDAŞ'ın En "Havalı" Kareler Fotoğraf Yarışması'nda toplam dört bin 131 kare yarıştı.

İstan"BUL" teması ile gerçekleştirilen, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf severlerin katılabildiği İGDAŞ'ın En "Havalı" Kareler Fotoğraf Yarışması'nda toplam dört bin 131 kare yarıştı.

İSTANBUL danışmanlığında 20 Mart-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl İstan"BUL" teması ile gerçekleşen yarışmada İstanbul'a dair bugüne kadar ortaya çıkmamış kareler gün yüzüne çıktı. Toplam 920 kişinin dört bin 131 fotoğrafla yarıştığı En "Havalı" Kareler 2012'de birinci Gökhan Sevim, ikinci İbrahim Usta, üçüncü Kemal Kaya oldu. Berna Dursun İGDAŞ özel ödülünü alırken, Aydın Sertbaş, Nevzat Yıldırım, Emre Soytürk mansiyon ödülüne layık görüldü. Derece alan ve sergilemeye değer bulunan 42 kare 4-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkez'inde fotoğrafseverleri bekliyor.

-"İSTANBUL'UN HAVASINI TEMİZLEDİK"-

Sadece İstanbul'dan değil Türkiye'nin her köşesinden yarışmacının başvurduğu En Havalı Kareler 2012 hakkında İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan şunları ifade etti:

"5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü yarışmamız ve sergimiz ile kutluyoruz. İstanbul'da yaptığımız doğalgaz yatırımları ve altyapı çalışmalarıyla İstanbul'un havasını temizledik. Bugün İstanbul, dünyanın havası en temiz metropollerinden biri. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza başvuran fotoğraf kareleri ile bunu kanıtladık. Bu yıl yine İstanbul'a dair farklı bir tema belirledik. İstan"BUL" teması ile amatör ve profesyonel tüm fotoğrafseverler, İstanbul'un bilinmeyen karelerini, bilinmeyen hikayelerini bizimle paylaştı."

Fotoğraf yarışmasının değerlendirme kurulunda öğretim üyeleri, Arel Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Güler Ertan, Prof. Dr. Sabit Kalfagil, fotoğraf sanatçıları, Merih Akoğul, Arman Camgözoğlu, Gültekin Çizgen, İzzet Keribar ve İGDAŞ Kurumsal İletişim ve Medya İlişkileri Müşaviri Gülaçar Hız yer aldı. - İstanbul

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Gaz Dağıtım Nevzat Yıldırım Kemal Kaya Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title