Haberler

    Hobi Olarak Başladı, Şampiyon Oldu!

    Hobi olarak 2011 yılında tanıştığı Artistik Buz Pateninde başarı kazanan Naz Arıcı, ilk olarak 18 Mayıs 2015'te Uluslararası Buz Pateni Federasyonu'nun Almanya'da düzenlediği dünya şampiyonası niteliğindeki Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'na katıldı.

    Hobi olarak 2011 yılında tanıştığı Artistik Buz Pateninde başarı kazanan Naz Arıcı, ilk olarak 18 Mayıs 2015'te Uluslararası Buz Pateni Federasyonu'nun Almanya'da düzenlediği dünya şampiyonası niteliğindeki Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'na katıldı. Bu yarışmaya katılan ilk Türk yetişkin sporcu olan Arıcı, buzda 34.67 puanla şampiyon oldu.

    Arıcı'nın bu başarısıdan dolayı ilk defa 1 Mayıs 2016 tarihinde İzmir'de Türkiye Yetişkinler Şampiyonası yapıldı. Naz Arıcı burada da en yüksek puanı alarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Katıldığı şampiyonalardan iki altın madalya kazanan Naz Arıcı, Erzurum'da kampa girdi. Günde 7 saat buzda çalışan Arıcı, üçüncü yarışmadan da altın madalya alarak döneceğini söyledi. 17 Haziran 2016 tarihinde Almanya'da yapılan yarışmaya Türkiye, Amerika, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Rusya, Kanada,İsviçre, Meksika, Belarus, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere 13 ülkeden toplam 36 sporcu katıldı.

    HEDEF KANADA'DAKİ YARIŞMA

    Naz Arıcı, Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması'nda aldığı 41.19 puanla kendi rekorunu kırdı ve üçüncü kez altın madalya kazandı. Çok zorlu dönemlerden geçmesine karşın başarılarını katlayarak yoluna devam ettiğine dikkati çeken Naz Arıcı, "Ben içlerinde buz pateni sevgisi olan herkese bu spora yönelmelerini tavsiye ederim. Yaşınız kaç olursa olsun başlamanızı öneririm. İnanmak başarmanın yarısıdır ve hiçbir başarı tesadüf değildir. 5 yıl gibi kısa bir sürede aldığım bu başarıyı antrenörüm Timuçin Özbükücü'ye borçluyum. Şimdi önümde Kanada'da yapılacak dünya çapında ikinci Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Yarışması var. Sponsor arayışına girdik ve bulabilirsek burada da altın madalya için yarışmaya çıkmak istiyorum" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Türkiye Almanya Kanada Politika Güncel Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title