Haberler

Hizmet-İş Sendikası'ndan Büyükkılıç'a ziyaret

Güncelleme:

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Büyükşehir Belediyesinin KAYMEK AŞ, Erciyes AŞ ve Kayseri Spor AŞ iştiraklerinde çalışan işçilere toplu iş sözleşmesinde yer alan 16 günlük ikramiyelerin ödenmesinden dolayı Büyükşehir...

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Büyükşehir Belediyesinin KAYMEK AŞ, Erciyes AŞ ve Kayseri Spor AŞ iştiraklerinde çalışan işçilere toplu iş sözleşmesinde yer alan 16 günlük ikramiyelerin ödenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Çelik yaptığı açıklamada, şu an yürürlükte bulunan ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde çalışan yaklaşık 2 bin 600 işçinin yararlandığı toplu iş sözleşmesinde 16 günlük ikramiye ödenmesi olduğunu belirtti.

Bu ödemeyi yapan Büyükkılıç'a ve emeği geçen belediye iştirak yöneticilerine teşekkür eden Çelik, bayram öncesi ödenen bu ikramiyeleri işçilerin aileleriyle sağlık içinde harcamasını temenni etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hizmet İş Sendikası Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title