Haberler

Hayatlarında İlk Kez Baleye, Operaya Gittiler…

Güncelleme:

Geleceğin Öğretmenleri, Yarınlarımızın Atatürkçü Gençlerini Yetiştirebilmek İçin Önceliği Kendi Kişisel Gelişimlerine Verdiler…

Uluslar arası Rotary 2440. Bölge 9. Grup içerisinde bulunan Agora, Kültürpark, Gaziemir, 100. Yıl Güzelbahçe, Göztepe, Karabağlar Çalıkuşu ve Ege Rotary Kulüplerinin; Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri için ortaklaşa düzenledikleri "Toplum Liderleri Geliyor, Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitimi Seminerleri" Susuzlu Atlantis Otel'de gerçekleştirilen Sertifika Töreni ile sona erdi.

01 Aralık 2010 tarihinden bu yana, teorik ve pratik eğitimlerin yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlerle zenginleştirilen programla öğrenciler hem kişisel gelişimlerine katkıda bulundular hem de farklı sanat dalları ile tanıştılar. Hayatlarında ilk defa baleye ve klasik müzik konserine giden öğrenciler, farklı sanat dalları ile hayat görüşlerinin değiştiğini dile getirdiler.

Aytül Büyüksaraç'dan büyük jest

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü, Solist Aytül Büyüksaraç, "Eğitimin Sanat ile İlişkisi" başlıklı sunumunda öğrencilerden aldığı sıcak tepkilere bir jest ile karşılık verdi ve onlar için bir arya seslendirdi. Öğrencilerin duygulu anlar yaşadığı sunumunda Büyüksaraç, eğitimde sanattan her zaman ilham alınması gerektiğini, bir toplumun sanatsız var olamayacağını belirtti.

Sertifika töreninde öğrenciler adına söz alan Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencisi Elvan Melez, "Bu projede her bir eğitim ile fikirlerimize bir yenisizi ekledik, ufkumuzu genişlettik, farklı bakış açılarını öğrendik. Hayatımızda farklı sebeplerle hep ertelediğimiz kültürel ve sanatsal faaliyetler ayağımıza geldi. Belki dinleme imkanı bulamayacağımız akademisyenlerin, iş adamları ve kadınlarının deneyimlerinden kendimize faydalar çıkardık. Bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Rotary'ye bize bu imkanları sunduğu için kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sertifikalarını alıp Atatürk Rozetlerini yakalarına taktılar.

Öğrencilere sertifikalarının yanı sıra; hayatlarını planlamaları için birer ajanda, doğru rol modelleri tanımaları için Yazar Doğan Cüceloğlu'nun "Benim Kahramanlarım" adlı eseri ve her zaman Atatürk'ün açtığı uygarlık yolunda ilerlemeleri ve Büyük Önder'i her daim hatırlamaları için birer Atatürk Rozeti hediye eden organizasyon komitesi üyeleri, başarılı bir projeyi bitirmiş olmanın gururu ve emek verdikleri keyifli bir ayın geride kalmasının hüznünü bir arada yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title