Haberler

Gündem Özeti / 13 Nisan 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İl Başkanlığında "Kadınlar Soruyor" programına, Şehir Üniversitesinde "Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet Sistemi" konferansına, Bağcılar'da salon toplantısı ve mitinge, Küçükçekmece'de "Yeni Türkiye Yolunda Kadının Rolü" etkinliğine katılacak.

(İstanbul/10.30-19.00)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çukurova ilçesinde halkla buluşacak.

(Adana/18.00)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Tesislerini ziyaret edecek, İLBANK Yönetim Kurulu ile Talas'ta mahalle toplantılarına katılacak; kadınlarla çay saatinde, gençlerle Kariyer Günü Buluşması'nda bir araya gelecek; Doğu ve Güneydoğu kökenli iş adamlarıyla buluşacak.

(Kayseri/10.30-19.00)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bafra'da STK, meslek odaları temsilcileri ve muhtarlarla buluşacak, İlkadım ilçesinde AK Parti'nin mahalle mitingine katılacak.

(Samsun/12.30-19.30)

5- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 1000 Diriliş Genci ile Buluşması'na iştirak edecek.

(Bilecik/13.30)

6- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerini ziyaret edecek.

(Sivas/10.00/13.00)

7- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valiliği ziyaret edecek, il merkezinde yapılması planlanan hastanenin arazisinde incelemede bulunacak.

(Kars/13.30/14.30)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yığılca'da halk oylaması kampanyası çerçevesinde ziyaret gerçekleştirecek.

(Düzce/17.00)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çivril'de halkla buluşacak, AYSİAD programına ve üç mahalleyi kapsayan halkla buluşmaya iştirak edecek.

(Denizli/14.00/19.00/21.00)

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, köy korucularıyla bir araya gelecek, Hekimhan ilçe mitingine katılacak, Milli Eğitim ve okul müdürleri ile istişare toplantısı yapacak ve üç mahalleyi kapsayan mitingde yer alacak.

(Malatya/11.00-20.00)

4- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara Sanayi Odası istihdam ödül törenine katılacak, Gimat Toplantıcılar Sitesi'nde esnafla bir araya gelecek, İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde mali müşavirlerle, Ostim Sanayi Sitesi'nde de sanayicilerle buluşacak.

(Ankara/12.00-18.00)

5- TÜİK, şubat ayı süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ABD'li mevkidaşı James Mattis ile ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon) görüşecek ve SETA'nın düzenlediği panelde konuşacak.

(Washington)

2- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçları oynanacak. Beşiktaş, deplasmanda Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla karşılaşacak.

(Lyon/22.05)

2- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 22. hafta erteleme maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile Mersin Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Hatay/18.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Anadolu Ajansı Naci Ağbal Politika Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title