Haberler

Gülsan Bu Yıl da Yerel Zıncırler Bulusuyorda Fark Yaratacak

Güncelleme:

Gülsan Gıda, yerel zincirlerin buluşma noktası olan ve Türkiye'nin en önemli organizasyonu 'Yerel Zincirler Buluşuyor' organizasyonuna bu yıl da damgasını vuracak.

Gülsan Gıda, yerel zincirlerin buluşma noktası olan ve Türkiye'nin en önemli organizasyonu 'Yerel Zincirler Buluşuyor' organizasyonuna bu yıl da damgasını vuracak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yerel zincirleri standında ağırlayacak olan Gülsan Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Güldüoğlu, "Biz Gülsan- Meysu ailesi olarak ilk gününden bu yana, kimi zaman sponsor, kimi zaman katılımcı olarak bu organizasyonda yerimizi alıyoruz. Biz organizasyonun bir parçası haline geldik" diye konuştu.

YZB BİZİM İÇİN GELENEKSEL HALE GELDİ

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu ve yerel zincirlerin sektördeki konumuyla ilgili olarak bilgi veren Güldüoğlu şunları söyledi: " Bu artık firmamız için geleneksel hale geldi. Çünkü bu organizasyonda yurdun dört bir yanından gelen ve aslında yıllardır birlikte ticaret yaptığımız perakendeci dostlarımızı, hep bir arada görüyor ve birbirimizi kucaklıyoruz. Bu organizasyon sayesinde ticaretimizle birlikte, dostluklarımız da pekişti.

Organizasyonun teknik yönüne bakacak olursak; sektörümüzün o hızlı temposundan bizleri adeta çekip alıyor ve katılımcı olarak orada bulunan bu sektörün her bir paydaşına vizyonel açıdan birçok mesaj veriyor. Bunu da yine sektörün tartışmasız en önde gelen marka haline gelmiş konuşmacılarıyla yaparak popülerliğini her yıl daha da arttırarak sürdürüyor."

HER ZAMAN OLACAĞIZ

"Biz bu organizasyonda her zaman olacağız" diyen Güldüoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Gülsan Gıda olarak, Meysu markalı meyve suları, sütleri ve gazlı içecekleriyle, Gülsan markalı helva, reçel, tahin, pekmez gibi şekerlemeli ürünleriyle 1948 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Yıldan yıla artan pazar paylarımız, hem tüketicilerimizin hem de tüketicilerimizin bizi tercih etmesine olanak sağlayan değerli perakendecilerimizin bizlere verdiği desteğin önemli bir göstergesi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun ,ülkemiz yerel perakendesinin ve özelde yerel zincirlerinin , uluslararası kültür-deneyim ve sermayeye sahip rakipleri karşısında " organize perakendecilik" sergileyebilmeleri için gösterdikleri azim ve gayretli çalışmaların ve girişimlerinin bundan sonra da artarak devamını diliyoruz

.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Meysu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title