Haberler

Gül'e 'Hayır' Demişti Ama Resepsiyona Gidecek

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Öncesi, Cumhurbaşkanı Gül'den Aday Olmamasını İsteyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, Yarın Verilecek Olan Resepsiyona Katılacak.

-Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Gül'den aday olmamasını isteyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok, yarın verilecek olan resepsiyona katılacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Gül'den aday olmamasını isteyen Özok, resepsiyona katılma nedeni olarak "Demokrasinin gereği budur" yanıtı verdi.

ANKA'ya konuşan Özok, "Kurumlararası ilişkilerde TBB her türlü eleştiriyi yapar. İlişkileri belirli bir mesafe içinde sürdürürüz. Demokrasinin gereği budur. Halkımız bu iktidarda yüzde 47'lik kredi açtı. Gideceğiz, katılacağız, kutlayacağız" dedi.

-"EN ACIMASIZ ELEŞTİRİYİ YAPARIZ"-

Özok, iktidara ve Cumhurbaşkanına yönelik en acımasız eleştiriyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti:

"Burası hepimizin kurumu, simgeleşmiş makamı. En acımasız eleştirileri yapıyoruz, yaparız da. Bunları yapmakta ard niyetimiz yok. Biz gerçekten Cumhuriyetin, Cumhuriyet değerlerinin sağladığı olanakları yadsınmasın istiyoruz. En büyük çabamız bu. Demokrasi içerisinde, huzur, barış ve kardeşlik içinde Türkiye'yi geleceğe taşımamız lazım. Çoğulculuğun, katılımcılığın temeli budur. Ben, sayın Gül'ün kişiliğine, kimliğine, savunduğu ideolojiye bir şey söylemiyorum. Önümüzde TBMM Başkanı örneği var. Biz, bütün kesimlerin uzlaştığı bir aday belirlenmesinden yanaydık. İnsanlara güven, huzur ve umut vermek lazım. Aday olmasını istememiştim. Biz ülkemizde eksiksiz demokrasinin işlemesini istiyoruz. Sorunsuz bir Türkiye için kafa yorulmasını istiyoruz. Böyle davranırlarsa her türlü desteği veririz ve yardımcı oluruz." (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title