Haberler

Guardian'dan Soma Faciası İçin "Tekmeli" Karikatür

Güncelleme:

İngiliz Guardian gazetesi, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in Soma'da bir vatandaşı yerde tekmelemesine dair bir karikatür yayınladı.

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Guardian, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in, Soma'da bir vatandaşı yerde tekmelemesine dair bir karikatür yayınladı.

EMNİYET STANDARTLARI ELEŞTİRİSİ

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in, Soma faciasında yakını kaybeden bir şahsı tekmelemesi Türkiye'de olduğu kadar dünyada da yankı buldu. Guardian'ın bugünkü sayısında Stevel Bell imzalı karikatürde yerdeki kişiyi tekmeleyen "Emniyet Standartları ha? Sana emniyet standarlarını vereceğim ben! " diyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

DBAKIRLIundefined:

ALLAH ERDOĞANI BAŞBAKANIMIZI BAŞINIZDAN ESKİK ETMESİN İNŞŞŞ NE EDERSENIZ EDIN HANGI KOMPLOYU KURARSANIZ KURUN MILYONLAR BAŞBAKANIN YANINDADIR GÜCÜNÜZ BİZE YETMEYECEKTIR ALLAHIN IZNILE HAKK ETIYINIZIDE FAZLASILA ALACAKSINIZ VE O GÜN YAKINDIR

5
81
yanıtYanıtla
urfalıhayati_vurgular@hotmail.com:

allah belanı versin senin gerizekalı

yanıt0
yanıt0
Nurnuronayy@gmail.com:

Tayyipin adama attığı yumrugunda karikatürünü yapsalarmış yaa TAYYİP İSTİFA diyede yazsalarmış.

37
4
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU TÜRKundefined:

VERDİĞİMİZ ŞERHİTLERDEN DOLAYI İNGİLİZLER ÇOK ÜZÜLMÜŞLERDİR!!!İNGİLİZLERE YANİ PEYGAMBER DÜŞMANLARINA DAHA DOĞRUSU TÜRK MİLLETİNİN EBEDİ DÜŞMANINA DESTEK VERENLER VATAN HAİNLERİDİRLER!!!MADEN OCAĞININ SAHİBİ MASON LOCASI ÜYESİDİR AYNI ZAMANDA ESKİ BİR CHPLİ VE KOÇ İLE ORTAK BİR KİŞİ..BU OLAYIN DERİN ARAŞTIRILMASI LAZIM!!!

5
36
yanıtYanıtla
MUCHAcinte34@mynet.com:

Faciayı örtmek için uydurduğunuz yalanlara daha ne kadarını ekleyeceksiniz... Madenin sahibi AKP' li mason sa da zaten başbakanınızda Mason...CHP ve KOÇ a saldırmak için bahaneniz çok...Salyalarınız temizleyin ağzınızdan pislik akıyor

yanıt0
yanıt0
Endoencoder@live.com:

Kırk yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.

yanıt0
yanıt0
yuksel oksuzundefined:

sadece yazıklar olsun diyorum ne hale glmişiz böyle içim acıyor merhamet kalmamış vijdan hiç yok zaten çok yazık.

24
2
yanıtYanıtla
FUNNYundefined:

Anlamayan da anlsın.. Karükatürde TÜRK LİDERLER GELİR : Başlığı altında (balon içinde ) GÜVENLİK TEDBİRLERİ Mİ? - BEN SANA GÜVENİK TEDBİRLERİNİ GÖSTERECEĞİM.! Diyor.. Doğru Tesbit... !

15
3
yanıtYanıtla
adanalienguzelyer@hotmail.com:

Olmek guzel sey kavga edeniniz cok oluyor. Olen madencinin akrabasi yada basbakanin yalakasi. birinin cigeri yaniyor birinin cebi.

7
4
yanıtYanıtla
VESSELAM.undefined:

devlet erkinde baba merhameti anne şefkati yoksa tokat da yersin uçan tekme de kardeş, adam; baban ölmüş kardeşin ölmüş bakmaz buna ama o tekme tüm Türkiye'nin yüreğine atılmış bir tekmedir eğer aklımızı peynir ekmekle yememişsek bundan sonra oy atarken yüzlerce defa düşünürüz.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title