Haberler

Gölde Kaybolan Yaşlı Çift 14 Saat Sonunda Karaya Çıktı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde balık tutmak için sandalla İznik Gölü'ne açıldıktan sonra kaybolan yaşlı çift, 14 saat sonunda karaya dönmeye başardı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları İznik Gölü'nde kaybolan yaşlı çift, 14 saat sonra kıyıya çıkmayı başardı.

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Salih ve Saliha Kabaca çifti, yakınlarının kayboldukları yönünde ihbarda bulunmasının ardından, jandarma, UMKE, AFAD ve AKUT ekiplerince her yerde arandı.

14 SAAT SONRA GERİ DÖNDÜLER

Yaşlı çift, göle açıldıktan 14 saat sonra geri dönmeyi başardı. Yoğun sis nedeniyle kaybolduklarını belirten Kabaca çifti, Narlıca Mahallesi kıyılarında uzun süre sisin dağılmasını beklediklerini ve görüş mesafesi açılınca geri dönerek Çakırlı sahiline çıkmayı başardıklarını anlattı.

HER YERDE ARANIYORLARDI

Balıkçılık yapan Salih ve Saliha Kabaca çifti, öğlen saatlerinde göle açılmıştı. Kendilerinden haber alınamayan çift, yakınları ve ekipler tarafından gece yarısından itibaren her yerde aranıyordu.

Kaynak: AA / Güncel

Orhangazi İznik Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

su testisi su yolunda kırılırmış:

Tecrübeliymiş salih amca,Allahın takdiri

6
2
yanıtYanıtla
tanju:

dayım teyzenın kuyruğunu kaldırmış tekne de ))))))))))))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title