Haberler

Genç Kız Rüyasında Gördü, Kardeşinin Kafasını Kesti

Güncelleme:

Azerbaycan'da genç kız, gece gördüğü rüyanın etkisinde kalarak kardeşinin kafasını kesti. Genç kız, rüyasında vahiy geldiğini, Allah'ın talebi ile öldürdüğünü söyledi.

Azerbaycan'da dehşet dolu bir olay yaşandı. Genç kız, gece gördüğü rüyanın etkisinde kalarak kardeşinin kafasını kesti.

KARDEŞİNİ KATLETTİ

Bakü, Hudu Memmedov sokakta oturan, 20 yaşındaki Günel Nuriyeva ablası Pervane Nuriyeva tarafından akıllara durgunluk verecek şekilde katledildi. Kardeşi tarafından katledilen 20 yaşındaki Günel Nuriyeva'nın, Bakü'de bulunan bir müzik kolejinin ikinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

"VAHİY GELDİ"

Cinayet zanlısı abla Pervane Nuriyeva polislere verdiği ifadede, "Allah'ın talebi ile öldürdüm. Gece saatlerinde uykuda iken vahiy geldi. Kız kardeşini öldürmelisin, artık Zamanı geldi" diye ifade verdi. Pervane Nuriyeva gözaltında. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Bakü Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

KARDELEN:

ALLAHIM SEN ABLAMIN VAHİYLİ RÜYALAR GÖRMESİNİ ENGELLE İNŞALLAHH

34
1
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ RAPORU:

BU İŞLENEN CİNAYETİN SEBEBİ KATİLİN RUHUNA CİNLERİN MUSALLAT OLMASIDIR WC VE MUTFAK TEMİZLİĞİNE DİKKAT ETMEYEN YADA AŞIRI TEMİZLİK HASTASI İRADESİ ZAYIF KİŞİLERE ŞEYTAN VE CİNLER MUSALLAT OLUR ONUN HER HAREKETİNİ KONTROL EDER VE SÜREKLİ KÖTÜ İŞLER YAPMASI İÇİN SÜREKLİ YÖNLENDİRİR BUNUN EN İYİ İLACI FELAK VE NAS SURELERİYLE CİN SURESİNİ OKUMAKTIR NE KADAR ŞEYTANIN SÖZÜNÜ TUTARSANIZ O KADAR ONLARLA ARKADAŞ OLURSUNUZ ŞEYTAN APAÇIK DÜŞMANINIZDIR ONU ASLA DOST EDİNMEYİN AKLINIZA KENDİ DÜŞÜNCENİZ GİBİ GELEN BÜTÜN KÖTÜLÜK DOLU HİS VE FİKİRLER TAMAMEN ŞEYTANIN VESVESESİDİR UZAK DURUN O SESİ DİNLEMEYİN

31
1
yanıtYanıtla
GÖZDE:

VAHİY SADECE PEYGAMBER OLANA GELİR. . İMAN ZAYIFLIĞI

28
1
yanıtYanıtla
Reis:

keşke iman zayıflığı olsa sadece sözde şu vahyi kimlerin verdiği belli değilmi ?Artık insanlar iblislerden emir alıyor oldu.

yanıt0
yanıt0
Tc:

Bende rüyamda Apo''yu rteyi öldürürken görmüştüm

5
13
yanıtYanıtla
aliveli:

sen o haltı beceremezsinki it

yanıt0
yanıt0
mal:

aliveli sen bir malsın

yanıt0
yanıt0
ders:

her rüya rahmani olmadığı gibi vahiy kapısı kapandı. Ne zannetti kendini peygamber mi acaba. Ya yalan söylüyor yada fena halde şeytanın etkisinde kalmış. Rabbim bu hale düşmekten korusun bizleri.

18
0
yanıtYanıtla
Asi:

Hakim: vahiy geldi sana 25 yıl ağırlaştırılmış hapis derse :D

17
0
yanıtYanıtla
yuppii:

Tövbe Yarabbim ya Allahım sen insanlarımıza Akıl fikir ver yarabbim

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title