Haberler

Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü, aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara orman yangını uyarısında bulundu.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğünce, beklenen aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara uyarı yapıldı.

Gelibolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Serhat Fırat, yaptığı açıklamada, orman yangınları yönünden sıcak hava ve şiddetli rüzgarın risk oluşturabileceğini hatırlattı.

İlçede yangın sezonuna ilişkin tedbirleri aldıklarını belirten Fırat, "Ayrıca ilçemizdeki ormanlık alanlara yakın olan köylerimizin muhtarları ile de irtibata geçerek, bu konuda uyarılarımızı yaptık. Muhtarlarımızdan da köylerde yaşayan vatandaşları uyarmalarını özellikle talep ettik. Tarlalarına giden vatandaşlarımızdan da kesinlikle ateş yakmamalarını istedik." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Orman Yangını Çanakkale Gelibolu İtfaiye Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title