Haberler

Gaziantep Lisesi Öğrencilerinden Yaşlılara Vefa

Güncelleme:

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler yaşlılarla mutlu bir gün geçirdiler.

Gaziantep Lisesi öğrencileri yaşlıları unutmadılar. Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler yaşlılarla mutlu bir gün geçirdiler. Harçlıklarından artırdıkları paralarla yaşlılara hediyeler alan öğrenciler, büyüklerin gönüllerini fethettiler.

Gaziantep Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri yalnızlığa terk edilmiş huzur evi sakinlerini ziyaret ettiler. Onlarla coşkulu dakikalar geçirdiler. Sevinç ve duygusallığın birbirine geçtiği ziyarette öğrenciler büyüklere sahip çıkmanın önemini kavradılar. Huzurevi'nde gençlerle halay çeken yaşlıların yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi.

Huzurevi ziyaretine Meryem Göktaş KAPAR, Şehnaz DÜNDAR, Mehmet NİZİPLİOĞLU, Ziya COŞKUN, Ayşe ÖZDEMİR, Canan AYAZ ve Gaziantep Lisesi öğrencilerini temsilen bir gurup öğrenci katıldı.

Gaziantep Lisesi Müdürü Ömer Gürel " Öğrencilerimiz kendi harçlıkları ile büyüklerine hediye aldılar. Aldıkları hediyeleri onlara takdim ettiler. Biz biliyoruz ki yaşlılarımıza verilebilecek en büyük hediye onların gönüllerini almak, yalnızlıklarını paylaşmaktır. Öğrencilerimizin yaşlılar için göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı gurur duyuyorum. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title