Haberler

Galatasaray - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Galatasaray - Torku Konyaspor maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu Daha dikkatli, daha sabırlı olmamız gerek Torku Konyaspor Teknik Direktörü kocaman Atmosfere boyun eğdik Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, Torku Konyaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Galatasaray - Torku Konyaspor maçının ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu Daha dikkatli, daha sabırlı olmamız gerek

Torku Konyaspor Teknik Direktörü kocaman Atmosfere boyun eğdik

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, Torku Konyaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Hamzaoğlu, şöyle konuştu

Maçtan önce kıymetli büyüğümüz Zeki Alasya'yı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Karşımızda iyi bir rakip vardı. Açmakta zorlandık. Pozisyon bulmakta zorlandık. Ceza sahasına kadar rahat geldik ama ceza alanı içinde etkili olamadık. Bu galibiyet de camiamıza hayırlı olsun. Kaldı 4 maç. Allah hepimizin ve bütün takımların yardımcısı olsun. Maçtan önce Chedjou, Hakan, Semih üçlüsünden hangisini dışarıda bırakacağımı düşündüm sadece. Onun dışında sorunumuz yoktu.

Bu tür maçlarda bir an önce oyuncu golü bulmak istiyor. Sakin ve sabırlı olmak gerekir ama her zaman bunu başaramazsınız. Bizim etkisiz kaldığımız anlar da oldu ancak rakip de iyi kapandı. Bundan sonraki maçlarda çok daha arzulu ve dikkatli olmamız gerekiyor. Maç öncesinde golü bulamaz isek nasıl çözeriz, nasıl hamle yaparız diye elbette düşünüyoruz. Bunu bütün antrenörler yapar. Savunmayı son üç maçta biraz toparladık. Ama daha çok pozisyon üretmemiz gerekiyor.

AYKUT KOCAMAN ATMOSFERE BOYUN EĞDİK

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, Ligin şu dönemlerinde şampiyonluk yarışında olan rakiplerle oynamak zor oluyor. Atmosfer çok sıcak oluyor. İhtiyacı olan daha agresif ve istekli. Rakibe her türlü baskıyı kurabiliyorlar. İstediğimizi alabilecekken bir yan topla mağlup olduk. İkinci yarıdaki genel pozisyonlara baktığımızda kornerden gelen toplarda üçüncü kafa vuruşunu vurdurduk. Havadan sıkıntımız olduğu doğru şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Zeki Alasya Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title