Haberler

Fujitsu İki Yeni Dünya Rekorunun Sahibi

Fujitsu'nun Marifetli Raf Sunucusu Rx300 S5 Rekora Doymuyor. Sanallaştırılmış Ortamlarda ve Veriambarı Uygulamalarında En Yüksek Performansı Gösteren Sekiz Çekirdekli Sistemler Sınıfında Fujitsu'nun Çift Soketli Primergy Rx300 S5 Sunucusu Bütün Artı Puanları Topladı.

Dinamik BT Altyapıları vizyonu doğrultusunda sunduğu teknolojilerle veri merkezlerini geleceğe taşıyan Fujitsu, Intel bazlı PRIMERGY sunucularıyla rekordan rekora koşuyor. Sanallaştırılmış sunucu altyapılarının merkezinde konumlanan PRIMERGY RX300 S5 x86 raf sunucusu, yapılan bağımsız testlerde iki yeni dünya rekorunun sahibi oldu.

Sanallaştırılmış ortamlarda ve veriambarı uygulamalarında en yüksek performansı gösteren sekiz çekirdekli sistemler sınıfında Fujitsu'nun PRIMERGY RX300 S5 sunucusu bütün artı puanları topladı.

Sanallaştırma uygulamalarının yoğun olarak kullanıldığı ortamlarda çift soketli ve yüksek performanslı RX300 S5 platformu endüstri standartlarında esnekliği ile çok sayıda sanal sunucuyu aynı anda başarıyla çalıştırmanın yanı sıra yüksek performansı ile kurum genelinde iş süreçlerine 7/24 destek vermenin de haklı gururunu taşıyor.

Fujitsu'nun başarılı sunucusu, bu gelişmiş özellikleri ile işletmelerin donanım yatırımlarından olduğu kadar yönetim ve bakım maliyetlerinden de büyük tasarrufta bulunmasını sağlıyor.

Sanallaştırmanın güçlü dinamosu

Sanallaştırma veri merkezlerindeki sunucu sayılarındaki denetimsiz artışlara "dur" derken, bu yeni eğilim aynı zamanda geleceğin derli toplu ancak çevik bilgi işlem altyapılarının önünü açıyor. Yüksek performanslı Fujitsu PRIMERGY RX300 S5 sınıfının en iyi sunucusu olmakla birlikte güvenilirlik, sağlamlık, süreklilik ve yüksek güvenlik özellikleriyle yaşamsal iş süreçlerini 7/24 ayakta tutuyor.

Dinamik BT Altyapıları vizyonuyla kurumlara iş hedeflerine destek olan çözümler sunan Fujitsu, bu yetenekli donanım ailesinin yanı sıra ayrıca müşterilerine VMware VSphere 4 gibi önde gelen sanallaştırma yazılım paketlerinin bütün avantajlarını kullanabileceği üstün bir sanallaştırma platformu sunuyor.

Zorlu SAP BI-DB testinden başarıyla geçti

Fujitsu PRIMERGY RX300 S5 için gerçekleştirilen bağımsız iki test sonucu, dört sunucudan oluşan kümelenmiş (clustered) yapıda, Oracle ortamında ve SAP® Business Intelligence-Data Mart (BI-D) Standard Application Benchmark uygulamaları çalıştırılarak elde edildi.

Sekiz çekirdekli çift soket sunucularla yapılan VMware WMMark testlerinde en yüksek puanları toplayan Fujitsu PRIMERGY RX300 S5, sanallaştırılmış ortamda son derece ağır iş uygulamalarını başarıyla taşıyabileceğini gösterdi.

SAP BI-D testinde veriambarı (business warehouse) uygulamalarını besleyen çok yüksek hacimli veritabanı sorgulamaları çalıştırılıyor. VMware WMMark ölçümlemesi ise sunucu donanımının çok ağır iş yükü altında çalıştırılmasını esas alıyor. Fujitsu ETERNUS DX80 veri depolama sistemiyle birlikte çalıştırılan PRIMERGY RX300 S5 bu testten büyük bir başarıyla çıkarak kurumların son derece karmaşık iş uygulamaları ile ağır veri trafiğini en iyi şekilde yönetebileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Fujitsu Veri Merkezi Liderliği'ni kaptırmadı

Bulut bilişime yaptığı yatırımlarla birçok kurumun dikkatini çeken Fujitsu, geçen yıl Veri Merkezi Liderlik Ödülleri (Datacentre Leaders Awards) ile onurlandırılmıştı. Bu alanda gösterdiği yüksek performansla bu yıl da "Veri Merkezi Dönüşümü" klasmanında Veri Merkezi Lideri olmaya hak kazanan Fujitsu, bu ödülü Londra'nın kuzeyindeki büyük bulut bilişim yatırımı veri merkezi sayesinde elde etti.

Nisan 2008'de Kuzey Londra'da açılan bu merkez gerek hizmet sürekliliği, gerekse yüksek enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor. Fujitsu'nun kurumlara radikal maliyet avantajlarıyla sunduğu Dinamik BT Altyapı hizmetlerinin yanı sıra merkezin ileri teknolojileri, şirketin geleceğe yaptığı yatırımların doğru bir hedefe yöneldiğini de kanıtlıyor.

Kesintisiz ve performanslı çalışan güvenli bilgi işlem hizmetleri nedeniyle Uptime Institute tarafından Tier III sertifikasıyla onurlandırılan Fujitsu veri merkezi, Avrupa'nın bu özelliğe sahip ilk kurumu olma ünvanını taşıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title