Haberler

Firuzağa'da Eylemci Kadının Polise Yalvarma Anları Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

İstanbul'daki Firuzağa saldırısını protesto eden gruba polis müdahale ederken, bir kadın öne çıkarak yalvardı. Ancak biber gazı yanı başında patladı.

Cihangir Firuzağa'da dün bir plak dükkanına 'Ramazan'da içki içiliyor!' gerekçesiyle yapılan saldırıyı protesto etmek için Firuzağa'da toplanan gruba, polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Grubun dağılmak istememsi üzerine, polis müdahale için hazırlığa geçti. O sırada bir kadın polislerin önüne geçerek 'Lütfen, lütfen yalvarıyorum!' diyerek yalvardı. Ancak biber gazı yalvarışları devam eden kadının yanı başında patladı.

İÇKİ İÇİLDİĞİ İÇİN SALDIRILMIŞTI

Hatırlanacağı gibi dün Firuzağa'daki Velvet İndieground Records adlı plak dükkanında düzenlenen Radiohead etkinliğine bir grup saldırgan tarafından 'Ramazan'da içki içiliyor' diyerek sopalarla saldırmış ve saldırı anı da Periscope üzerinden yapılan canlı yayında izlenmişti.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÖRGÜTLENDİLER

Sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken saldırıyı protesto için ise bugün 21.00'de Cihangir'de toplanmak üzere hashtag kampanyası başlatıldı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen topluluk, dün ki saldırıyı portesto etmek için saat 21.00 sıralarında Cihangir Firuzağa Meydanı'nda bir araya geldi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Sloganlar atan gruba polis dağılması yönünde uyarıda bulundu. Dağılmayan gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cihangir Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

türk:

her ne olursa olsun aşşagıda yorum yapan birkeç ermeni dine laf ediyor islam ülkesinde yaşamak zorunuza gidiyorsa def olur gidersiniz yok yaşayacaz derseniz mecbursunuz inanca saygı göstermeye. . . .

181
10
yanıtYanıtla
acc:

çakma türk sanane lan insanların inancından ahirette senmi hesap vereceksin ?

yanıt5
yanıt68
Selim akp:

Ramazan a bile saygi Yok hepsi alevi hainleri

94
43
yanıtYanıtla
SİVİL:

Dinsiz CHP nin çocukları içmişler yine . . . . .

69
34
yanıtYanıtla
ccc:

tamam Allah ın huzurunda da hesabını verirsin bu sözünün orada cb olmayacak.

yanıt24
yanıt4
Kutsal vazife:

Dinsiz CHP demişsin ya içlerinde bir tane dahi dinli varsa söylediğini çürütmeye yeter İslam dini olana dinsiz kafir olmayana kafir diyenin kendisini o duruma düşüreceğini söylüyor bunu tüm fıkıh kitaplarında bulabilirsin ayrıca içmek insanı günahkar yapar onun içinde dua edersin çok çağırsın hergün Allah için nazikçe tebliğ yaparsın senden beklenen budur yoksa onu bunu tekfir etmek değildir

yanıt13
yanıt2
CAN:

CHP PKK CEMAAT , Çapulcular yine işbaşında Uyanık ol Türkiye !!

61
28
yanıtYanıtla
iiiiiii:

Farkindayiz . . . . . .

yanıt3
yanıt0
Erdeniz:

Türkiye gericiler sayesinde ve tayyip dikdatörlüğünde araplara doğru koşuyor. . .

65
20
yanıtYanıtla
Taksim:

Kim ne zıkkım içerse içsin. eğer saldıranlar müslüman ise, ve içki içtikleri için saldırmışlarsa bunlar müslüman değil ancak işid lidir diyebilirim. çünkü müslüman böyle yapmaz. ancak islamı karalamak isteyenler bu hayvanlığı yapmış olabilir. ama protestocuların da aşırıya kaçmamaları lazımdı. Duyarlılık budur.

78
6
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title