Haberler

Fikret Orman: Gaziantepspor Maçı Zorlu Olacak

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının temel atma törenine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yarın oynanacak Gaziantepspor Beşiktaş karşılaşmasının zorlu geçeceğini söyledi.

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir inşaat firmasının temel atma törenine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yarın oynanacak Gaziantepspor Beşiktaş karşılaşmasının zorlu geçeceğini söyledi.

Başiskele İlçesi'nde Orka Group'un yapacağı daire ve villadan oluşacak inşaatın temel atma törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda inşaat firması ortaklarından Erdal Torunoğulları, sinema oyuncusu Nuri Alço, özgün müzik sanatçısı Onur Akın ve çok sayıda işadamı katıldı.

Temel atma töreni sırasında yarın oynanacak Gaziantepspor karşılaşmasına değinen ve zorlu bir maç olacağını belirten Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman söyle devam etti:

"Kocaeli'ne Yönetim Kurulu üyem Erdal Torunoğlu ve ailesinin yapmış olduğu projeye destek olmak ve onlarla birlikte olmak için geldim. Yarın oynanacak Gaziantepspor maçı zor bir maç. Kolay bir maç değil. Beşiktaş camiamızın yetiştirdiği çok önemli bir oyuncu var Sergen. Zevkli bir mücadele olmasını ve seyredenlere zevk vermesini diliyorum. "

Cem Tosun transferi hakkında da açıklama yapan Orman konuşmasını söyle sürdürdü:

"Cem Tosun uzun zamandır istediğimiz bir oyuncuydu. Sonucuna ulaştık. Artık Türkiye hukuk içersinde yapılacak bu transferlere de hazır olması lazım. Biz de o yönde devam ediyoruz. " - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantepspor Fikret Orman Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title