Haberler

Fetö'den Aranan ve Adliyeye Teslim Olan 2 Kişi Serbest Bırakıldı

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan ve Samsun Adliyesi’ne teslim olan 2 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan ve Samsun Adliyesi'ne teslim olan 2 kişi ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunduğu ileri sürülen A.Ç. ve Y.T., dün Samsun Adliyesi'ne giderek savcıya teslim oldu. Savcının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 kişi polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. SEGBİS sistemi ile görüntülü olarak Elbistan Savcısı'na ifade veren A.Ç. ve Y.T., serbest bırakıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Samsun Adliyesi Elbistan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title