Haberler

Fethiye'de Zabıta Ekipleri Kaldırım İhlallerine Cezai İşlem Uyguladı

Güncelleme:

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçları toplayarak cezai işlem uyguladı. Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, scooter kullanıcılarına, araçlarını cep otoparklarına park etmeleri çağrısında bulundu.

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçları toplayarak cezai işlem uyguladı.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, son zamanlarda özellikle kaldırımların işgal edilmesi nedeniyle böyle bir uygulamaya gittiklerini belirterek, özellikle elektrikli scooter kullanan vatandaşlardan bu araçları gelişi güzel park etmemelerini istedi. Bağlan, scooter kullanıcılarına, araçlarını cep otoparklarına park edebileceklerini hatırlattı. Denetimlerin bundan sonra da süreceğini belirten Bağlan, amaçlarının yayaların geçiş hakkını korumak olduğunu söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Fethiye Belediyesi Scooter Fethiye Zabıta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title