Haberler

Eyyübiye Belediyesi Seyir Tepesini Yeniliyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Seyir Tepesi Bayrak Direği Çevre ve Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Seyir Tepesi Bayrak Direği Çevre ve Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Seyir Tepesi Bayrak Direği Çevre ve Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Ekinci, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ve kamuoyunda Seyir Tepesi olarak adlandırılan bölgede Eyyübiye Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Bilden'le birlikte çalışmaların yapıldığı bölgede incelemelerde bulunan Ekinci, bölgenin kısa süre içinde yeni görünümüyle görücüye çıkacağını belirtti. Çift kubbe civarında yürüyüş merdiven alanı olarak adlandırılan bölgede görüntü kirliliğinin giderilmesi ve alanın halka açılıp ziyaret alanı olarak nezih bir mekan haline getirilmesini amaçlayan çalışmalar sonucunda bölgede, merdiven yürüyüş alanı olarak adlandırılan ve deformasyona uğrayan taşların yeniden kaplanması, taş bank oturum alanlarının yenilenmesi, taş banktan çöp konteynerlerinin yapılması, engelli vatandaşlar da düşünülerek engelli yürüyüş alanı kazandırılması, duvar ve cephe kirliliğinin giderilmesi, kalan mahal kısımlarda yeşillendirme çalışmaları yapılacak.

Çalışmaların 20 gün gibi kısa bir sürede bitirileceğini belirten Ekinci, "Seyir Tepesi Çevre Düzenlemesi Eyyübiye Belediyemiz tarafından yapılıyor. Yaklaşık maliyeti 600 bin TL'dir. Balıklıgöl'den Seyir Tepesine doğru giderken gerek çevre düzenlemesi gerekse de taş zeminin döşenmesi ve seyir tepesi civarındaki rekreasyon alanlarının düzenlemesi işlemini belediye ekiplerimiz tarafından yapılıyor. İnşallah 20 gün içinde bu çalışmayı bitirmiş olacağız. İlimize gelen yerli ve yabancı turistlerin yaptıkları ziyaretlerde daha güzel ve estetik bir alan görmelerini sağlayacağız. Bu düzenleme ile seyir tepesine çıkıp Şanlıurfa'yı izleyenler çevrenin daha temiz olduğunu görecekler. Bu bölge kamunun ortak alanı ve bu şekilde kalmaya devam edecek" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ekinci Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title