Haberler

Esra Erol'un programına çıkan Ali Keskin, evini bastığı husumetlisi tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Ali Keskin isimli bir vatandaş, 4 ay önce Esra Erol'un programına çıkarak eşinin İdris Coşgun ile kaçtığını söyledi. Aradan aylar geçtikten sonra Coşgun, evini av tüfeğiyle basan Ali Keskin'i silahla vurarak öldürdü.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun, evini av tüfeğiyle basan Ali Keskin'i silahla vurarak öldürdü. Ali Keskin'in yaklaşık 4 ay önce ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına çıkarak nikahlı eşinin İdris Coşgun ile kaçması sonrası ve 4 yaşındaki çocuğunun alıkonulduğunu iddia ettiği ortaya çıktı.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Ali Keskin ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 arkadaşı, dün gece Kütahya'dan otomobille Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Hacıbeyli köyüne geldi. Keskin, arkadaşlarıyla birlikte, husumetli olduğu İdris Coşgun'un evine gitti. Ali Keskin, avluda İdris Coşgun ile hesaplaşmak istediğini söyleyerek, bağırmaya başladı. Avluya çıkan İdris Coşgun'un babası Şeref Cosgun ile annesi Havva Coşgun, Keskin ve arkadaşlarına, oğullarının evde olmadığı söyledi.

Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ali Keskin, av tüfeğiyle Şeref Coşgun ile Havva Coşgun'a ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Şeref Coşgun belinden, Havva Coşgun ise elinden yaralandı.

Evini basıp, anne ve babasını yaralayan husumetlisini öldürdü

EVDEN ÇIKIP ATEŞ ETTİ

Bu sırada evde bulunan İdris Coşgun da dışarı çıkarak, av tüfeğiyle Ali Keskin'e ateş etti. Ali Keskin kanlar içinde yere yığılırken, yanındaki 2 arkadaşı ise koşarak kaçtı.

Evini basıp, anne ve babasını yaralayan husumetlisini öldürdü

BABANIN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Ali Keskin'in yaşamını yitirdiği belirlenirken, Şeref ve Havva Coşgun ise Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırıldı. Şeref Coşgun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

YAKINININ EVİNDE YAKALANDI

Jandarma olayın ardından kaçan İdris Coşgun, saklandığı yakınının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede bir av tüfeği ele geçirilirken, cinayette kullanılan silahın ise henüz bulunamadığı kaydedildi. Yapılan incelemenin ardından Ali Keskin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Keskin Haberler

500

Yorumlar (69)

BİR ZAMANLAR KOZAN:

Sürekli belalardan şerlerden kazalardan ALLAH a siginalim dua edelim arkadaslar bizi tek koruyan kollayan o çünkü

147
0
yanıtYanıtla
Derviş Baba:

Adama acıdım. Resmi nikahlı eşi ne kadar da iğrenç bir insan. Allah o kadının belasını versin.

125
4
yanıtYanıtla
bayazid:

Artık hep kapalılardan çıkıyor bu yasak aşklar. Demekki kapalılık fayda etmiyormuş. Eskiler hem kapalı hem temizdi kapalısı kapalı gibi olurdu açığıda daha sadeydi çok açık değildi ancak başı açık ve bol giyerlerdi şimdi kapalı bile dar giyiyo boya dersen bi dünya.

92
12
yanıtYanıtla
046:

bu işin açıkla kapalı ile alakası ne ilk fırsatta kapalı diye hitap edip hakaret etmekten utanmaz oldunuz kişilerin namuslarını ilk bakışta açık kapalı diye ayırt ederseniz olacağı bu .

yanıt22
yanıt6
inek çobanı (kovboy ):

İnanç dolayısıyla kapanmak farklı , köyde yaşadığı için hayvan bakımı ve tarım işleriyle uğraştığı için saçlarını kapaması ayrı. Açık saşla ineğin sütünü sağarsan saçına sıçar inek ! Bu kadın yaşadığı koşullar nedeniyle kapalı inancının çok kuvvetli olmasından dolayı değil.

yanıt0
yanıt0
ADINI YAZ Y:

Eğer bir insan eşi tarafından altdatıldığını bildiği an boşanma davası açıp kurtulmalıdır. . . . bir insanın kendi hayatından ve çocuklarının geleceğinden. başka hiç bir şey önemli değildir. boşanır biter. çok yazık olmuş. . .

61
1
yanıtYanıtla
Süleyman:

Ceza verilmeli değil mi o kadına?

yanıt34
yanıt0
Şadan:

Boşandın ömür boyu nafaka öde Her türlü erkek kurtulamıyor

yanıt37
yanıt2
ADINI YAZ Y:

ŞADAN CVP. . can ve çocuklara ödenen nafaka paradan önde olmalıdır. . . .

yanıt11
yanıt0
Sıradan Bir Kul:

Allah erkeği kadının şerrinden korusun

56
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title