Haberler

Eski TBMM Başkanı ve başbakanlardan Binali Yıldırım, oyunu Tuzla'da kullandı Açıklaması

Güncelleme:

Eski TBMM Başkanı ve başbakanlardan Binali Yıldırım, Tuzla'da kendi adını taşıyan ilkokula giderek oy kullandı. Yıldırım, eşi ve torunlarıyla birlikte sandığa giderek İstanbul için ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

Eski TBMM Başkanı ve başbakanlardan Binali Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Tuzla'da kullandı.

Eşi Semiha Yıldırım ile Tuzla'da kendi adını taşıyan ilkokula gelen Yıldırım, oy kullanacağı "1028" numaralı sandıkta görevli başkan ve müşahitlerle selamlaştı.

Görevlilere kimliğini ibraz eden Yıldırım, kabine geçip oyunu kullandı.

Yıldırım ve eşi "hayırlı olsun" dileklerinde bulunarak, zarflarını sandığa attı.

Yıldırım çiftine oy kullanırken torunları Sena (18), Ali (12), Erhan (6) ve Bahadır Yıldırım (5) da eşlik etti.

Sena Yıldırım ise ilk defa oyunu kullandı.

"İstanbul için, ülkemiz için hayırlı olur inşallah"

Binali Yıldırım, çıkışta basın mensuplarına yaptığı konuşmada, bugün Türkiye'nin her tarafında Mahalli İdareler Seçimi yapıldığını söyledi.

Seçimin hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, "Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, büyükşehirlerde büyükşehir belediye başkanı, büyükşehir belediye meclis üyeleri, muhtarlar, il genel meclis üyeleri velhasıl yerel yönetimlerin bütün görevlileri gelecek 5 yıl için seçiliyor. Biz de vatandaşlık görevimizi burada, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yerine getirdik, oyumuzu kullandık. İstanbul için, ülkemiz için hayırlı olur inşallah." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım İstanbul Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title